Antalya’da Korkunç Olay: Yakılan Araçtan Cinayet Çıktı

Antalya’da Korkunç Olay: Yakılan Araçtan Cinayet Çıktı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir kamyonette yanmış halde bulunan cesedin, Hacı Ali Tuncer’e ait olduğu ve olayın bir cinayet olduğu kesinleşti.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir kamyonette yanmış halde bulunan cesedin, Hacı Ali Tuncer’e ait olduğu ve olayın bir cinayet olduğu kesinleşti. Jandarma ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Olay, önceki gece saat 22.00 sıralarında Korubaşı Mahallesi Sarıağaç mevkisinde meydana geldi. Araç yangını ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, 07 HZV 34 plakalı kamyonet içerisinde bir kişiye ait yanmış cesetle karşılaştı. İlk incelemenin ardından cenaze, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yapılan çalışmalar sonucunda hayatını kaybeden kişinin Hacı Ali Tuncer olduğu belirlendi. Yangının şüpheli bulunması üzerine jandarma ekipleri olayın perde arkasını aydınlatmak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Soruşturma sürecinde A.K. isimli bir kişi jandarmaya teslim oldu.

Delillerin değerlendirilmesiyle Tuncer’in öldürüldükten sonra kamyonetin ateşe verildiği tespit edildi. Cinayetle bağlantılı oldukları öne sürülen Atuf Özdemir, B.Ö. ve K.D., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından Alanya’nın Kestel Mahallesi’nde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Atuf Özdemir çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.