Antalya’da yolculuk gözyaşlarıyla bitti: “3 çocuğum var…”
Antalya’da tartışma sonrası evden çıkan Hatice Doğan’ın kullandığı cip kanala uçtu; olay yerine gelen eşi Gürsel Doğan, “3 çocuğum var, ne diyeceğim” diyerek sinir krizi geçirdi.
Antalya’da eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrılan Hatice Doğan’ın cipi sulama kanalına uçtu. Doğan olay yerinde hayatını kaybederken, acı haberi alan eşi Gürsel Doğan gözyaşlarına boğularak “3 çocuğum var, ne diyeceğim” dedi.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde sabaha karşı meydana gelen kazada, 39 yaşındaki Hatice Doğan yaşamını yitirdi. Eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldığı belirtilen Doğan’ın kullandığı cip, kontrolden çıkarak DSİ’ye ait sulama kanalına düştü.
ARACI SUDA GÖREN EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kaza, saat 05.00 sıralarında Yenigöl Mahallesi Kanal Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, eşi Gürsel Doğan ile tartışan Hatice Doğan, cipiyle evden ayrıldı. Bir süre sonra araç, yol kenarındaki sulama kanalına uçtu.
Sabah saatlerinde kanaldaki tarlaya gelen işçiler, suda ters dönmüş aracı fark edip 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Suya gömülen araçta biri olup olmadığını tespit edemeyen ekipler, bölgeye vinç çağırarak yolu trafiğe kapattı.Bu sırada aracın plakasıyla ulaşılan Gürsel Doğan olay yerine geldi. Eşinin aracını suda görünce gözyaşlarına boğulan Doğan, “Yalvarıyorum, aracı çıkaralım. 3 çocuğum var, ne diyeceğim” diyerek fenalık geçirdi.
Vinçle sudan çıkarılan cipte yapılan incelemede Hatice Doğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Eşinin elini gördüğünü söyleyen Gürsel Doğan, “Ölmüş yemin olsun. Ben ne anlatacağım insanlara?” diyerek uzun süre ağladı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.