Apple'ın pil sorununa çözüm

Apple'ın pil sorununa çözüm

Apple Watch kullanıcılarının bir süredir şikayet ettiği pil sorunu giderek büyüyor. Son olarak Apple, bu sorunun varlığını kabul etti ve bir yazılım güncellemesiyle sorunun çözüleceğini söyledi.

9to5Mac'de yer alan habere göre Apple Watch pil tüketimi sorunu, giderek büyüyor. Buna Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 gibi en yeni modellerin yanı sıra Apple Watch Series 4 gibi daha eski modellerin de dahil olduğu aktarıldı. Etkilenen kullanıcılar, watchOS 10.1'e güncelledikten sonra Apple Watch'ların pil ömrünün anormal bir şekilde tükendiğini belirtti.

haber-ic-004.jpg

SORUN DÜZELECEK

Habere göre, Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları tarafından gönderilen notta, pil tükenmesi sorununu bildikleri belirtildi. Şirket, watchOS 10 için bir yazılım güncellemesi ile "yakında" bir düzeltme yapılacağını aktardı.

Özellikle sosyal medyada yapılan şikayetlerde, bir kullanıcı Apple Watch Series 9'unun pilinin sadece üç saat içinde %100'den bitme noktasına geldiğini iddia etti. Başka bir kullanıcı ise Apple Watch Series 7'sinin pilinin yalnızca 30 dakika içinde %25 oranında azaldığını açıkladı. Buna benzer şikayetler, farklı platformlardan çok sayıda bildiriliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.