Arda Güler ve Altay Bayındır tekrar bir arada

Arda Güler ve Altay Bayındır tekrar bir arada

Türkiye'nin geçtiğimiz yaz ses getiren iki transferi olan ve önceki dönemlerde beraber Fenerbahçe formasını terleten iki yıldız Manchester'de bir araya geldi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz döneminde transfer olarak gönderdiği iki yıldız isim Arda Güler ve Altay Bayındır Manchester'de bir araya geldi. Bu pozu paylaşan ikili eskiden beraber Fenerbahçe forması terletmiş ve Avrupa devlerinin gözüne girmişti. Yaz döneminde çokça ses getiren Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin ardından sarı-lacivertlilerin file bekçisi Altay Bayındır ise Manchester United'e transfer olmuştu.

BEKLENİLDİĞİ GİBİ OLMADI

Dünya basınında bile ses getiren bu iki transfer beklenildiği gibi forma şansı bulamadı. Arda Güler Real Madrid forması ile nadir maça çıkarken bir gol attı. Arda Güler'in aynı zamanda Real Madrid kariyerinde orta sahadan attığı şut direkten dönmüştü. Akıllarda kalan sadece bu iki anısı olan Arda Güler'in ardından Altay Bayındır ise bu yıl Manchester United formasıyla sadece 4 maça çıktı. Bu maçlarda ise performansıyla adından pek söz ettiremedi.

ESKİ DOSTLAR YAN YANA

Arda Güler ve Altay Bayındır Manchester'de tekrar bir araya geldi. Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi eşleşmesinde rakibi olan Manchester City'ile oynadığı ilk maçta 3-3 berabere kalan ekip, rövanş için Manchester'e geldi. Rövanş bu akşam TSİ 22.00'da oynanacak. Bunu fırsat bilen ikili ise Manchester'de bir araya gelerek bu pozu paylaştı.

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.