Arjantinli Süperstar şampiyonluk modunu açtı!

Arjantinli Süperstar şampiyonluk modunu açtı!

Galatasaray'ın Arjantinli gol makinesi Mauro Icardi, son dönemdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru yakaladığı etkileyici form grafiğini tekrarlamaya başlayan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, son 5 lig maçında 5 gol ve 1 asistle takımına büyük katkı sağladı.

Mauro Icardi

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA KİLİT İSİM

Özellikle sezon ortasında yaşadığı formsuz dönemi geride bırakan Arjantinli yıldız, takımının ligdeki galibiyet serisinde önemli bir rol oynuyor. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde de benzer bir performans sergileyerek Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda kilit bir isim haline gelen Icardi, o dönemde ligde oynadığı son 9 maçta 13 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Mauro Icardi

BOŞNAK YILDIZI YAKALADI

31 yaşındaki deneyimli oyuncu, bu sezon da aynı etkileyici performansını sergileyerek ligdeki gol krallığı yarışında iddialı bir konuma geldi. 18 gole ulaşarak uzun süredir ligin gol kralı olan Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko ile sayıları eşitleyen Icardi, hem takımının hem de kendi kişisel hedeflerinin peşinden kararlılıkla ilerliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.