ASKİ’den abonelik açıklaması: Cumartesi de yapılıyor
Ankara’da su ve kanalizasyon hizmetlerini yürüten ASKİ, genel müdürlük binasında cumartesi günleri kartlı sayaç ve tahsilat işlemlerinin yanında abonelik işlemlerinin de gerçekleştirileceğini duyurdu.
Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, genel müdürlük binasında hafta sonu hizmet kapsamının genişletildiği bildirildi. Kurumdan paylaşılan bilgilere göre cumartesi günleri daha önce sürdürülen kartlı sayaç işlemleri ve su faturası tahsilat hizmetlerine ek olarak abonelik işlemleri de gerçekleştirilecek.
Genel müdürlük binasında yürütülecek işlemler kapsamında yeni abonelik başvuruları, abonelik devri ve ilgili sözleşme işlemleri kabul edilecek. Hizmetlerin cumartesi günü mesai saatleri içerisinde sunulacağı belirtildi.
VATANDAŞLARA BİLGİLENDİRME
Açıklamada, uygulamanın vatandaşların işlemlerini hafta sonu da tamamlayabilmelerine imkân sağlayacağı ifade edildi. ASKİ Genel Müdürlüğü binasında sürdürülecek işlemlerle ilgili ayrıntılı bilgiye kurumun resmi iletişim kanalları üzerinden ulaşılabileceği kaydedildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ASKİ, başkent genelinde su ve kanalizasyon hizmetlerini yürütüyor. Yapılan duyuruda, cumartesi günleri sunulacak hizmetlerin düzenli şekilde devam edeceği bildirildi. Kamuoyuna saygıyla ilan edildiği ifade edildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.