Aslan istedi, Fener anlaştı: Yıldızda sona gelindi!

Aslan istedi, Fener anlaştı: Yıldızda sona gelindi!

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başladı ve dikkat çeken bir adım attı. İşte, ayrıntılar...

Ajansspor'un haberine göre, sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan genç yetenek Levent Münir Mercan ile prensip anlaşmasına vardı.

23 yaşındaki sol bek, bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Mercan, 31 maçta sahaya çıkarken 1 gol atıp 4 asist yaparak takımına katkı sağladı.

levent-munir-mercan.jpg

Fenerbahçe'nin bu hamlesiyle, Galatasaray'ın isteğiyle örtüşen oyuncuyu kadrosuna katma yolunda önemli bir adım attığı belirtiliyor. Galatasaray'ın da daha önce Mercan'ı transfer etmek istediği ancak bu transferin gerçekleşmediği biliniyor.

levent-munir-mercan-1.jpg

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın Galatasaray'a yönelik sert tepkisi de dikkat çekiyor. Hurma, Galatasaray'ın oyuncuyu menajerinden istemesini eleştirerek, transfer sürecinin karmaşıklığına dikkat çekmişti.

Öte yandan Levent Münir Mercan, kariyerine PSV Recklinghausen altyapısında başladıktan sonra çeşitli Alman kulüplerinin altyapılarında forma giydi. Şimdi ise, Fenerbahçe'nin yeni hedefi olarak ön plana çıkıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.