Aslan yaza hızlı girecek: İşte ilk transfer

Aslan yaza hızlı girecek: İşte ilk transfer

Bu sezonu şampiyon tamamlayıp gelecek sezonunda Devler Ligi'nde mücadele etmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor..

Galatasaray, bu sezon şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip geçen seneki gibi bir daha zirvede yer almak istiyor. Bunun için Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında bulunuyor.

Galatasaray, sarı-lacivertlilerin 2 puan önünde 81 puanla zirvede yer alıyor. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak isteyen sarı-kırmızılı ekip yoluna emin adımlarla devam ediyor. Cimbom milli aradan önce Kasımpaşa'yı 4-3'lük skorla mağlup etmişti. Aslan'a galibiyeti getiren golleri Mertens, Icardi(2) ve Carlos Vinicius kaydetti. Bu galibiyetle birlikte moral tazeleyen Galatasaray, milli arayı rahat geçirdi.

HEDEFTEKİ İSİMLER

Yönetim şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Bu kapsamda Galatasaray, orta sahaya net bir takviye yapmak için kollarını sıvadı. Sarı-kırmızılılar, Okan Buruk'un bu sezon kadroya katılan Ndombele'nin performansından memnun olmadığı gerekçesiyle bu hamleyi yapmak istiyor. Cimbom aynı zamanda orta sahada Torreira'nın yükünü de azaltmak istiyor. Bu nedenle dolayısıyla Galatasaray gündemine flaş bir ismi aldı. Transfer çalışmalarını yoğunlaştıran sarı-kırmızılı ekip, Rennes forması giyen Benjamin Bourigeaud'u kadrosuna katmak istiyor. Cimbom tecrübeli orta saha için kaynak yaratmaya başladı.

Bu kapsamda sarı-kırmızılı ekip ekstra masrafa girmemek için sezon sonunda Hakim Ziyech, Ndombele ve Serge Aurier'in bonservislerini almayacak. Bourigeaud için ise Galatasaray, ilk başta kiralık olmak üzere satın alma opsiyonlu bir teklif yapmayı düşünüyor. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon Euro. Bu sezon 36 maça çıkan tecrübeli futbolcu bu mücadelelerde 13 gol ve 8 asist yaptı. Yıldız oyuncunun takımıyla sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.