Aslan yılın transferini yapıyor: Süper yıldız Chelsea'den geliyor
Victor Osimhen transferi için tüm enerjisini harcayan Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek adına Chelsea'nin Fransız yıldızı Christopher Nkunku'yu gündemine aldı. Yönetim, Osimhen sonrası bu dev transfer için harekete geçecek.
Victor Osimhen transferi için tüm enerjisini harcayan Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek adına Chelsea'nin Fransız yıldızı Christopher Nkunku'yu gündemine aldı. Yönetim, Osimhen sonrası bu dev transfer için harekete geçecek.
Galatasaray, yaz transfer dönemine sessiz ama iddialı bir giriş yaptı. Bayern Münih’ten boşa çıkan Leroy Sane’yi kadrosuna katarak dikkat çeken sarı-kırmızılılar, şimdi de Chelsea forması giyen yıldız oyuncu Christopher Nkunku için devreye girdi.
OSİMHEN'DEN SONRA NKUNKU HAMLESİ
Dries Mertens’in vedasıyla hücum rotasyonunda oluşan boşluğu doldurmak isteyen Galatasaray, Victor Osimhen transferini tamamladıktan sonra Christopher Nkunku için pazarlıklara başlamayı planlıyor. Yönetim, 27 yaşındaki yıldız oyuncuyu kiralamak istiyor.
NKUNKU TÜRKİYE’YE SICAK
Chelsea’de forma giyen Fransız yıldızın da Galatasaray’a sıcak baktığı ve Türkiye'de forma giymeye olumlu yaklaştığı öğrenildi. Özellikle düzenli forma şansı bulmak isteyen Nkunku’nun, Avrupa kupalarında yer alacak bir takıma transfer olmayı tercih ettiği vurgulanıyor.
2023-2024 sezonunda Chelsea formasıyla 47 resmi maça çıkan Christopher Nkunku, 15 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olan yıldız oyuncunun Chelsea ile olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un da transfere sıcak baktığı ve Nkunku’yu hem forvet arkasında hem de kanatlarda kullanabileceği kaydedildi. Yönetim, bu transferle hem kaliteyi artırmayı hem de Avrupa kupalarında daha iddialı olmayı hedefliyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.