Aslan'dan TFF'ye şok sözler: "Hemen istifa etmeli"
Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, kulübün borç durumu ve Türk futbolundaki adaletsizlik iddialarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cibara, “Her türlü önlem alınıyor, sırf şampiyon olmayalım diye” ifadelerini kullandı.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, kulübün borç durumu ve Türk futbolundaki adaletsizlik iddialarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cibara, “Her türlü önlem alınıyor, sırf şampiyon olmayalım diye” ifadelerini kullandı.
"BORÇLARIN YARISINI ÖDEDİK"
Ajansspor’a konuşan Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, kulübün mali durumu hakkında bilgi verdi. “Borçların yarısını ödedik” diyen Cibara, Florya ihalesinden gelen avansla borçların önemli bir kısmının daha kapatılacağını söyledi.
“En kısa zamanda tüm borcu kapatacağız” diyen Cibara, kulübün mali yönden güçlü bir geleceğe hazırlandığını belirtti.
"ŞAMPİYON OLMAMAMIZ İÇİN HER YOL DENENİYOR"
Sözlerinin devamında hakem kararları, maç saatleri ve VAR çizgilerine değinen Cibara, Galatasaray’a yönelik sistematik bir engelleme olduğunu ileri sürdü.
“Her türlü yol denenerek Galatasaray’ın önü kesilmeye çalışılıyor. Bu çok bariz. Nereye kadar sessiz kalınacak, nereye kadar sesli olunacak, bunu hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.
Ezeli rekabetin dostluk çerçevesinden çıkmaması gerektiğini vurgulayan Cibara, “İyiler kazanacak. Biz kazanacağız.” diyerek mesaj verdi.
TFF'YE SERT ÇAĞRI: "HEMEN İSTİFA EDİN"
Mehmet Cibara, Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) bir kez daha istifaya çağırdı.
“TFF derhal istifa etmeli. Sene sonunu beklemeye gerek yok. Türk futboluna yakışmıyorlar” sözleriyle tepkisini dile getiren Cibara, federasyona olan güvenin kalmadığını ifade etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.