Aslan'ın bekini Trabzon kaptı: Şok transfer

Aslan'ın bekini Trabzon kaptı: Şok transfer

Uğurcan Çakır'ı takımda tutmayı başaran, Onuachu, Pina ve Batista Mendy gibi kritik isimlerin transferini sonuçlandıran Trabzonspor, şimdi de Galatasaray’ın genç sol beki Kazımcan Karataş’ın peşine düştü.

Uğurcan Çakır'ı takımda tutmayı başaran, Onuachu, Pina ve Batista Mendy gibi kritik isimlerin transferini sonuçlandıran Trabzonspor, şimdi de Galatasaray’ın genç sol beki Kazımcan Karataş’ın peşine düştü.

Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, Saul Niguez, Wooh ve Boga gibi Avrupa’dan yıldızlarla temas kurmasına rağmen henüz bu transferleri sonuçlandıramadı. Bu gelişmelerin ardından rota yeniden Süper Lig’e çevrildi.

SOL BEKTE HEDEF: KAZIMCAN KARATAŞ

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezonu Rusya Premier Ligi ekiplerinden Orenburg’da kiralık olarak geçiren Kazımcan Karataş için harekete geçti. Galatasaray ile sözleşmesi devam eden 22 yaşındaki sol bek, Trabzonspor’un gelişim odaklı projesine sıcak bakıyor.

GALATASARAY’DA ROTASYONDA GERİ PLANA DÜŞTÜ

Sarı-kırmızılılarda Eren Elmalı, Derrick Köhn ve Ismail Jakobs gibi isimlerin bulunduğu sol bek rotasyonu, Kazımcan’ın forma şansını azaltmış durumda. Bu nedenle oyuncunun ayrılığa yeşil ışık yaktığı, teknik ekibin de gelişimi için bu ihtimali değerlendirdiği ifade ediliyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI, MODEL NETLEŞİYOR

Trabzonspor’un, Kazımcan Karataş’ı kiralık olarak ya da uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanması bekleniyor.

AVRUPA KULÜPLERİ DE TAKİPTE

Genç oyuncunun Avrupa’dan da bazı kulüplerin radarında olduğu belirtilse de, henüz somut bir teklifin gelmediği bildirildi. Geçtiğimiz sezon Orenburg formasıyla 22 maça çıkan Kazımcan, 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.