ATO Yönetimi Gençlerbirliği’ni yalnız bırakmadı
Ankara Ticaret Odası Yönetimi, zorlu Fenerbahçe maçında Gençlerbirliği’ni yalnız bırakmadı. ATO Yönetimi tam kadro olarak maçı tribünden izledi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Gençlerbirliği maçı için Başkente gelen Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’la bir araya geldi.
ATO Başkanı Gürsel Baran, Süper Lig’deki tek Başkent takımı olan Gençlerbirliği’ni zorlu Fenerbahçe maçında yalnız bırakmadı. 2-1 Gençlerbirliği üstünlüğü ile sonuçlanan maçı tribünden izleyenler arasında ATO Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.
ATO Başkanı maç öncesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’la bir araya geldi. İki karşılıklı olarak birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.
BARAN'DAN AÇIKLAMA
Baran maç sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Gençlerbirliği-Fenerbahçe karşılaşmasını, ATO Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Başkent Ankaramızın ev sahipliğinde, Eryaman Stadı’nda izledik.
Trendyol Süper Lig’in 2026-2027 sezonundaki ilk hafta programında, Başkentimizin köklü futbol kulübü Gençlerbirliği’nin üstünlüğü ile sonuçlanan maç vesilesiyle Fenerbahçe SK Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Gençlerbirliği SK Başkanımız Sayın Haydar Arda Çakmak, Ankara Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Necdet Ünüvar, İÇASİFED Başkanımız Sayın Süleyman Ekinci ve Gençlerbirliği SK Başkan Danışmanı Sayın Serhat Oyman ile de bir araya geldik.
Kırmızı-siyahlı ekibimizi bu değerli galibiyetten ötürü yürekten kutluyor, misafirimiz olan Fenerbahçe'yi de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.”

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.