Avrupalı scoutların gözü Galatasaray’da: Sürpriz gelişme
Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’ı 3-0 yenen Galatasaray’da Victor Osimhen’i izlemeye gelen Avrupa scoutları, Wilfried Singo’nun performansına hayran kaldı. Premier Lig devleri Liverpool, Manchester United ve Arsenal, savunmacıyı takip edecek.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde üst üste aldığı galibiyetlerle dikkat çekerken, oyuncuları Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Özellikle Osimhen’i izlemeye gelen scoutlar, beklenmedik şekilde Wilfried Singo’nun performansını da mercek altına aldı.
SİNGO’NUN PERFORMANSI AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNDEN SÜRÜKLÜYOR
Sezon başında Monaco’dan 30.77 milyon Euro karşılığında transfer edilen 24 yaşındaki Fildişili savunmacı Wilfried Singo, Ajax karşısında sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Premier Lig’den Liverpool, Manchester United ve Arsenal scoutları, Singo’yu izlemek için planlama yaparken, oyuncu Union Saint-Gilloise ve Monaco maçlarında da mercek altına alınacak.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.