Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Takım, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan’ın ardından Avusturya takımıyla karşı karşıya gelecek. Peki, Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

A Milli Takım, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Macaristan’ın ardından Avusturya takımıyla karşı karşıya gelecek. Avusturya’nın başkenti Viyana’da bulunan Ernst Happel Stadı’nda oynanacak mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonundan Daniele Chiffi yönetecek. Montella yönetimindeki Ay-yıldızlılar, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Avusturya’yı mağlup ederek moral depolamayı hedefliyor. Peki, Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

AVUSTURYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye, ikinci hazırlık karşılaşmasında Avusturya ile deplasmanda oynayacak. Başkent Viyana’daki Ernst Happel Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma 26 Mart Salı günü saat 22.45’te başlayacak. Mücadelenin TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanması bekleniyor.

İKİ OYUNCU ÜMİT MİLLİ TAKIM KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

A Milli Takım kadrosunda bulunan Ahmetcan Kaplan ve Semih Kılıçsoy, Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna dahil edildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, A ve Ümit Milli Takım aday kadroları belirlenirken yapılan bu planlamayla birlikte iki futbolcu, 22 Mart Cuma günü İstanbul'da özel maçta Gürcistan ve 26 Mart Salı günü 2025 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda İtalya ile mücadele edecek Ümit Milli Takım aday kadrosuna eklendi.

MACARİSTAN’DA 3 GÜNLÜK KAMP YAPILACAK

Macaristan ile 22 Mart Cuma TSİ 22.45'te başkent Budapeşte'deki Puskas Arena'da karşı karşıya gelecek A Milli Takım, mücadelenin ardından Macaristan'da 3 günlük kamp yaparak Avusturya maçının hazırlıklarını gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.