Ayakkabı izdihamı

Ayakkabı izdihamı

Ulus Hal'de yer alan bir ayakkabı tezgâhında ürünlerin 5, 10 ve 15 lira şeklinde sınıflandırarak satışa sunulması vatandaşların yoğun ilgisine neden oldu.

Ulus Hal'de bulunan bir tezgâhta ayakkabıların, 5, 10 ve 15 liradan satışa sunulması nedeniyle izdiham yaşandı. Son yıllarda özellikle elektronik ürünler satan mağazalar ve giyim mağazalarında sıklıkla karşılaştığımız ucuz alışveriş izdihamı bu sefer bir ayakkabı tezgâhında yaşandı.

 BİRBİRİYLE YARIŞTILAR

Ucuz fiyatlar nedeniyle vatandaşlar, ayakkabı tezgâhından ürünleri alabilmek için birbiriyle yarıştı. Ayakkabı, spor ayakkabı, terlik ve kemer gibi ürünlerin satıldığı tezgâh gün boyu vatandaşlarla doldu taştı. Öyle ki zaman zaman tezgâh önünde uzun süren kuyruklar oluştu. Halde bulunan meraklı vatandaşlarında tezgâha yönelmesi yoğun bir kalabalığa neden oldu. Bazı vatandaşlar arasında zaman zaman sözlü tartışmalar oldu. 

SEBZE MEYVE İÇİN GELDİM AYAKKABI ALDIM 

Tezgahta yer alan ayakkabıların fiyatlarının çok uygun olduğunu belirten Niyazi Özden, "Açıkçası Ulus Hali'ne sebze, meyve almak için gelmiştim. Kalabalığı görünce tezgâh doğru yöneldim. Fiyatlarda 5 ile 15 lira arasında olunca aldım. Ürünler fiyatlarına göre oldukça iyi. Zaten birçok kişide çifter çifter ürünlerden aldı. Tezgahtaki görevliler belli bir süre fiyatların böyle olacağını söyledi. Bizler açısından oldukça iyi oldu. Ramazan alışverişimiz için geldiğimiz Ulus Hali'nde uygun fiyata ayakkabı sahibi olduk." dedi. 

RAMAZAN'A ÖZEL KAMPANYA

Tanıtım amacıyla ürünleri uygun fiyata sattıklarını dile getiren tezgahta bulunan yetkili, "Sizlerde bildiği gibi Ulus Hali vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği bir yer. Bizde özellikle dar gelirli vatandaşlarımız düşünerek. Ramazan’da böyle bir kampanya yaptık. Belli bir süre daha fiyatlarımız bu şekilde olacak. Ürünlerimiz gerçekten iyi. Kalabalıktan dolayı zaman zaman zorlanıyoruz. Ürünlerde herhangi bir sorun yok. Haklı olarak bazı vatandaşlar bu fiyata ayakkabı mı olur diyor. Çok sayıda ürün elimizde mevcut. Sürümden kazanıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz. "ifadelerini kullandı.       
İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.