Ayaş Belediyesi SGK borcunu sıfırladı: Hiçbir yer satmadan ödedik
Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, göreve geldiklerinde devraldıkları 35 milyon TL’lik SGK borcunu ödediklerini, bunu yaparken hiçbir yer satmadıklarını söyledi. Başkan üstüne bir de belediyeye 17 araç kazandırdıklarını vurguladı.
Ankara’nın çevre ilçelerinden Ayaş’ın Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, sosyal medyada yayınlamaya başladığı video serisiyle 2 yılda neler yaptıklarını anlatıyor.
Demircioğlu, videonun ilkinde, belediyenin borçlarına değindi. Göreve geldiği Nisan 2024’te Ayaş Belediyesi’nin SGK’ya 35 milyon TL, piyasaya da 3 milyon TL borcu olduğunu belirten Demircioğlu, 24 ayda tüm bu borçları ödediklerini söyledi.
HİÇBİR YER SATMADIK
Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu “Göreve başladığımız 4 Nisan 2024’te bize ‘birkaç ay sonra personelin maaşını nasıl ödeyeceksiniz’ deniliyordu. Allah’a şükürler olsun bırakın maaşları ödeyememeyi ekonomisi düzgün belediyelerden biri haline geldik. Maaşları zamanında ödedik, ödüyoruz. Hiçbir yer satmadan, tamamen normal gelirlerimiz ve tasarrufla bunu yaptık. SGK’ya olan 35 milyon TL’lik borcu ödedik. Piyasaya olan 3 milyon TL’lik borcu ödedik” şeklinde konuştu.
BELEDİYEYE 17 ARAÇ KAZANDIRDIK
Bunun yanı sıra belediyeye çoğu iş makinesi olmak üzere 17 adet araç kazandırdıklarını vurgulayan Demircioğlu, “Bunların 3’ü bağış, 14’ü kendi aldığımız. Bunların bir kısmı teslim alındı bir kısmı ilerleyen günlerde bünyeye dahil olacak” bilgisini verdi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.