Ayşe Ateş kimdir? Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş nerelidir?

Ayşe Ateş kimdir? Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş nerelidir?

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, cinayete ve soruşturma sürecine ilişkin açıklama yapmasının ardından Ayşe Ateş'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ayşe Ateş kimdir?

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, cinayete ve soruşturma sürecine ilişkin açıklama yapmasının ardından Ayşe Ateş'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ayşe Ateş kimdir? Ayşe Ateş nerelidir? Ayşe Ateş Sinan Ateş, Ayşe Ateş açıklama gibi sorgulamalar yapılıyor. Ayşe Ateş'in biyografisini haberimizde derledik.

Ayşe Ateş Ülkü Ocakları Eski Başkanı merhum Sinan Ateş'in eşidir. Ayşe Ateş silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi Sinan Ateş faiilerinin bulunması konusunda bir açıklama yaptı.

Ateş "Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun" ifadelerini kullandı.

Suikasta kurban giden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Ateş, ailenin hukuki zeminde mücadeleye devam edeceğini ve üzerinde gizlilik kararı bulunan dosyaya ilişkin hukuka ve devlete olan güvenden kaynaklanan suskunluğu koruyacağını açıkladı.

"ADALET YERİNİ BULSUN İSTERSE KIYAMET KOPSUN"

Ayşe Ateş açıklamasının devamında “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının tüm delilleri eksiksiz bir şekilde ve ivedi olarak ortaya koyacağına olan inancımız tamdır: ‘Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun'" diyerek, şöyle devam etti:

“Ülkücü şehit Sinan Ateş’in katilleri ve bu cinayeti azmettirenler muhakkak ki her iki dünyada da hesap verecektir.” vurgusu da yapıldı. “Aile adına söyleyen bu iki açıklama dışında söylenen hiçbir söz ailemiz adına söylenmiş değildir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.