MHP’den şok Sinan Ateş açıklaması

MHP’den şok Sinan Ateş açıklaması

MHP’li Milletvekili Adayı Bekir Sıtkı Tarım, Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili şok açıklamalarda bulundu.

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili açıklamaları gündem olan MHP’li Bekir Sıtkı Tarım merak ediliyor. Bekir Sıtkı Tarım kimdir? Aslen nereli? Bekir Sıtkı Tarım Sinan Ateş için ne dedi?

MHP NEDEN SESSİZ KALDI?

Ülkü Ocakları eski Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinan Ateş’in, 2022’nin son günlerinde Ankara’da Cuma namazı çıkışı uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi gündemdeki yerini koruyor.

Cinayetin ardından faillerin MHP ile olan ilişkileri ve MHP’nin Sinan Ateş cinayetinin ardından bir taziye mesajı dahi yayınlamaması dikkat çekmiş, bu duruşun MHP’ye oy kaybettirdiği yorumları yapılagelmişti.

sinan-ates-esi-ayse-ates-ve-kizlari-ile.jpg

(Sinan Ateş eşi Ayşe Ateş ve kızları ile)

Nitekim Sinan Ateş muhalefet partileri tarafından hep gündemde tutuluyor, 14 Mayıs öncesi seçim meydanlarında başta İyi Parti olmak üzere diğer pekçok 6’lı masa üyesi parti tarafından Sinan Ateş’in katillerinden hesap sorulacağı sözleri veriliyor.

Ve konu ülkenin dört bir yanında MHP’lilerin önüne getiriliyor.

Trabzon’da da bu oldu; MHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Bekir Sıtkı Tarım’a katıldığı bir tv programında Sinan Ateş cinayeti ve cinayeti MHP’nin sessiz kalışı soruldu.

MHP’li Bekir Sıtkı Tarım Sinan Ateş için ne dedi?

MHP’li Bekir Sıtkı Tarım, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bir bildiğinin olduğunu, tüm partililerin sessiz kalınmada bunu dikkate almaları gerektiğini ifade ederken, Sinan Ateş için FETÖ’cü imasında bulundu.

Sinan Ateş’e ilişkin açıklamaları ile gündem olan MHP’li Bekir Sıtkı Tarım kimdir? Bekir Sıtkı Tarım aslen nereli?

bekir-sitki-tarim-kimdir.jpg

Bekir Sıtkı Tarım, MHP Trabzon İl Başkanlığı yapmış bir isimdir. 14 Mayıs seçimlerinde MHP’nin Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayıdır. MHP’nin şimdiki Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar’dır.

Bekir Sıtkı Tarım kimdir, Bekir Sıtkı Tarım aslen nereli sorularının cevaplarını biraz daha açmak gerekirse;

1959 Trabzon doğumludur, Trabzon'da yaşamaktadır.

Trabzon Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi mezunu olan Tarım ticaretle uğraşmaktadır. Aynur Tarım ile evlidir. Çiftin 3 çocuğu bulunmaktadır.

"AK PARTİ MHP'NİN PEŞİNE TAKILMIŞTIR"

Bu arada MHP’li Tarım’ın, 2021’de MHP Trabzon İl Başkanı iken AK Parti’ye ilişkin yaptığı "MHP, AK Parti’nin peşine gitmemiştir. AK Parti, doğru politikalara dönmüş, milli politikalarına dönmüştür" açıklaması tartışma konusu olmuştu.

Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.