Bahameddin Karaköse kimdir? Bahameddin Karaköse nereli ve kaç yaşında? Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Biyografisi

Bahameddin Karaköse kimdir? Bahameddin Karaköse nereli ve kaç yaşında? Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Biyografisi

Bahameddin Karaköse kimdir? Bahameddin Karaköse nereli ve kaç yaşında? Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Biyografisi

Bahameddin Karaköse kimdir? Bahameddin Karaköse nereli ve kaç yaşında? Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse Biyografisi.

Bahameddin Karaköse Kayseri iline bağlı Kocasinan ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve atanmıştır.

Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve atanan Bahameddin Karaköse, gerçekleşen törenin ardından Ayhan Teltik’ten görevi devraldı.

Törene, İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde görevli idareciler de katıldı

Göreve başladıktan sonra ilk açıklamasını yapan Bahameddin Karaköse hizmetlerinden dolayı Ayhan Teltik’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Öte yandan Ayhan Teltik, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından idareci ve personelle vedalaşıp kurumdan ayrıldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Milli Eğitim Eski Müdürü Ayhan Teltik ise, "On Üç aydır gururla ve şerefle görev yaptığım Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bu gün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Kayseri’mize hizmet etme yolunda ekibimizle emek verdik. Birlikte çalıştık birlikte yorulduk. Bu süre zarfında benden desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma, idarecilerime, öğretmenlerimize, destek personellerimize teşekkür ediyor hepsinden helallik diliyorum. Rabbim sizlerin her işini kolay kılsın inşallah” dedi

Milli Eğitim Müdürü'nün görevleri nelerdir?

üdürlüğünün Görevleri:


Milli Eğitim Bakanlığının, eğitim politikaları ve stratejik planlarını, mevzuat ve programlar doğrultusunda yönetmek, yönlendirmek, denetlemek ve koordine ederek etkin ve verimli bir şekilde yerine getirme iş ve işlemlerini yürütür. Bu Kapsamda; daha iyi ve daha etkin bir hizmet yürütebilmek için; şube müdürlükleri şeklinde alt birimler oluşturulmuştur.


1) Temel Eğitim Şubesi: Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.
2) Ortaöğretim Şubesi: Ortaöğretim ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.
3) Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi: Mesleki ve Teknik Eğitim ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.
4) Din Öğretimi Şubesi: Din Öğretimi ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.
d) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi: Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.
5) Hayat Boyu Öğrenme Şubesi: Halk Eğitimi ve Açıköğretim, Yaygın eğitim ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.
6) Özel Öğretim Kurumları Şubesi: Özel Okul ve Rehabilitasyon Merkezleri dışında kalan Özel eğitim ve Öğretim Kurumları ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.
7) Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şubesi: MEBBİS, e-Okul, DYS, Bakanlığımız tarafından yürütülen Merkezi Sistem Sınavları vb. iş ve işlemleri yürütür.
8) Strateji Geliştirme Şubesi: İhtiyaç analizleri yapmak, Hükümet Politikaları Çerçevesinde yeni ve etkin Stratejiler geliştirmek vb. iş ve işlemleri yürütür.
9) Hukuk Şubesi: Malî, hukukî ve fikrî haklar konusundaki uyuşmazlıklara ilişkin iş ve işlemleri yürütmek, Adlî ve idarî davalar ile tahkim yargılaması ve icra işlemlerinde Kaymakamlığı temsil etmek vb. iş ve işlemleri yürütür.
10) İnsan Kaynakları Yönetimi Şubesi: İnsan kaynaklarıyla ilgili kısa, orta ve uzun vadeli planlamalar yapmak, Norm kadro iş ve işlemlerini vb. iş ve işlemleri yürütür.
11) Destek Şubesi: Ders araç ve gereçleri ile donatım ihtiyaçlarını temin etmek, Sosyal Tesisler, Taşınır ve taşınmazlara ilişkin iş ve işlemler vb. iş ve işlemleri yürütür.
12) İnşaat ve Emlak Şubesi: Yapım programları, İnşaat, Onarım, Kamulaştırma vb. ile ilgili iş ve işlemleri yürütür.

Bahameddin Karaköse ile ilgili detaylar haberimizde güncellenecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.