Bakan Kurum Hatay’daki çalışmaları yerinde inceledi

Bakan Kurum Hatay’daki çalışmaları yerinde inceledi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay’da devam eden inşa seferberliğini denetleyerek şantiyelerdeki son hazırlıkları inceledi.

Bakan Kurum, 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan yeniden inşa çalışmalarının son durumunu görmek için Hatay’a gitti. Emek Mahallesi’nde örnek daireyi inceleyen Bakan, şantiyelerde işçiler ve mühendislerle bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. Ayrıca vatandaşların taleplerini dinledi ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

ŞEHİR MERKEZİNDE KAPSAMLI DENETİM

Bakan Kurum, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Tarihi Meclis Binası, Uzun Çarşı, Kurtuluş ve Kemalpaşa caddelerinde devam eden çalışmaları yerinde takip etti. Ziyaretlerde Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti yetkilileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk de Bakan’a eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.