Bakan Bak'tan Arda Güler'e görülmemiş övgü!

Bakan Bak'tan Arda Güler'e görülmemiş övgü!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Real Madrid’in Alaves’i 5-0 mağlup ettiği maçta gol atan Arda Güler’i sosyal medya hesabından övdü. Güler’in gol videosunu paylaşan Bak, “Yine mi?” dedi.

La Liga’nın 36. haftasında Real Madrid, Santiago Santiago Bernabeu Stadyumu’nda Alaves’i konuk etti. Geçtiğimiz haftalarda 36. şampiyonluğunu ilan eden Eflatun-beyazlılar, Alaves’i 5-0 mağlup ederken, milli futbolcumuz Arda Güler bu maçı da boş geçmedi. Real Madrid’in dakika 82’de 5. golünü Arda atarken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, genç futbolcu hakkında sosyal medya hesabından övgü dolu sözlerle bahsetti.

haber2.jpg

MİLLİ GURUR YİNE ATTI

2023/24 sezonu başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ve Türkiye’nin Milli gururu haline gelen Arda Güler, ligin 36. haftasında Aleves’e karşı golünü attı. 62. dakikada oyuna giren Arda, 82. dakika da Alaves filelerini havalandırdı ve takımı adına 5. golü kaydetti.

haber1.jpg

Sol kanattan topla ilerleyen Rodrygo’nun ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruş, savunmadan sekti ve Arda Güler’in önüne geldi. Güler’in, sol ayağı ile yaptığı düzgün vuruş kaleciyi resmen avladı. Bu golle birlikte 19 yaşındaki futbolcu, Real Madrid formasıyla ligde çıktığı 9 maçta, 4 kez gol sevinci yaşadı.

osman-askin-bak.jpg

BAKAN BAK’TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Arda Güler’in golü sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. “Yine mi?” başlığıyla X adlı platformdan Güler’in gol videosunu paylaşan Bakan Bak, “Maşallah diyerek sessizce kalp ikonuna basabilirsiniz :)” ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.