Balıkesir’de SMA hastası bebeğin bağış kumbarasını çaldı
Balıkesir’de bir şahıs, SMA hastası 1 yaşındaki Fevziye Ete için düzenlenen bağış kumbarasını çaldı. Hırsızlık anı kameralara yansıdı.
Balıkesir’de, SMA Tip- 1 hastası 1 yaşındaki Fevziye Ete için markete koyulan bağış kumbarası çalındı. Hırsızlık iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Balıkesir Bandırma’da yaşayan Ete ailesinin SMA Tip-1 hastası bebekleri Fevziye’nin tedavi masraflarının karşılanması için Valilik izniyle kampanya başladı. İl genelindeki farklı işletmelere bağış kutusu yapıldı. Karesi’de Ali Hikmet Paşa Mahallesi Okul Caddesi’ndeki bir markete konulan bağış kutusu çalındı. Kumbaranın yerinde olmadığını gören çalışanlar, güvenlik kamerası kayıtlarını izlediklerinde hırsızlığı fark etti. Görüntülerde, markete giren kadının, kasiyer kasadan ayrılınca banko üzerinde duran bağış kutusunu alıp, hırkasının içine gizledikten sonra iş yerinden ayrıldığı görüldü.

BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADIM
Yardım bekleyen SMA hastası Fevziye'nin yakınları, bağış kutusunu çalınmasına tepki gösterdi. Minik Fevziye'nin babası Mehmet Cahit Ete, polise şikayette bulunacağını ifade ederek, "Bu olayı nasıl anlatayım, ne diyeyim, bilemedim. Büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Halkımızın desteğiyle yardım kampanyasıyla tedavi için gerekli parayı toplamaya çalışıyoruz. Ancak zaten şu ana kadar paranın sadece yüzde 9'unu toplayabildik. Üzerine böyle bir olayı da duyunca gerçekten büyük bir şok yaşadım" söyledi.
DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.