Barış Boyun kimdir? Barış Boyun neden gündem oldu?

Barış Boyun kimdir? Barış Boyun neden gündem oldu?

Barış Boyun kimdir? Barış Boyun neden gündem oldu? Barış Boyun nereli, mesleği ne? Barış Boyun kaç yaşında? Tüm bu soruların cevapları merak konusu olurken sizler için cevapları haberimizde derledik.

Barış Boyun kimdir? Barış Boyun neden gündem oldu? Barış Boyun nereli, mesleği ne? Barış Boyun kaç yaşında? Sırp çete liderini öldüren Barış Boyun kimdir? Sedat Pekerle alakası nedir? Tüm bu soruların cevapları merak konusu olurken sizler için cevapları haberimizde derledik. Peki kimdir Barış Boyun, işte Barış Boyun hakkında bilinmeyenler…

BARIŞ BOYUN KİMDİR?

Barış boyun Gürcistan'da yaşayan bir çete lideridir. Kendisi hakkında pek bilgi yoktur. Şişli’de trafikte uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sırp çete lideri Jovan Vukotiç suikastının taşeronluğunu yapan suç örgütü lideri Barış Boyun, Kubilay Berk Küçükaslan cinayetinden de çıktı. İstanbul Beyoğlu’nda 22 Ekim 2021’de Kubilay Berk Küçükaslan’ın hayatını kaybedip, Savaş Ş. ve 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırının talimatını, İtalya’da yakalanan ve ’ye iadesi istenen Boyun’un verdiği, İstanbul ’nca hazırlanan iddianamede ortaya konuldu. İddianamede, saldırıya ilişkin detaylar da anlatılmıştır.

Son olarak Barış Boyun'un adı yeni bir operasyonla yeniden gündem oldu.

Kırmızı bültenle aranırken İtalya’da yakalanan Barış Boyun'un İstanbul’da yönettiği ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çökertilen suç çetesi ile ilgili yurt dışında önemli gelişme yaşandı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, Barış Boyun’un sağ kollarından biri olan Emircan Yılmaz ve iki adamı Gürcistan’a bağlı Abhazya’da silahlı saldırıya uğradı.

Olay 23 Mayıs günü Abhazya’da gerçekleşti. Barış Boyun’un önemli adamı olduğu öğrenilen Emirhan Yılmaz ve iki adamı olan Ahmet Aydın ile Beratcan Gökdemir bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Emirhan Yılmaz hayatını kaybetti. Gökdemir ve Aydın ise yaralandı.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum