Başkan Sungur: “Kaygımız olsa yatırım yapmayız”

Başkan Sungur: “Kaygımız olsa yatırım yapmayız”

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, iftar yemeğinde bir araya geldi. Sungur, matematiksel olarak bir üst lige çıkma ihtimallerinin devam ettiğini belirterek, “Süper Lig'e çıkamayız gibi bir kaygımız olsa şu an yatırımların hiçbirini yapmayız” dedi.

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Osman Sungur ve yönetim kurulu ekipleri, Beştepe İlhan Cavcav Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sungur’un başkanlık koltuğunu oturmasıyla birlikte Gençlerbirliği, ligde çıktıkları 4 maçta, 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, 1. Lig’de Play-Off hattına yeniden girdiler.

haber1.jpg

ÖDEMELER YAPILDI, MOTİVASYON ARTTI

Bir ay önce zorlu bir yükün altına girdiklerini belirten Başkan Sungur, futbolcuların ve personellerin ödemeleri yaptıklarını, kulüpteki moral ve motivasyonu artırdıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Hak ettiklerinin altında aldığını düşündüğümüz sporcularımızın olanaklarını düzelttik. Şu an iyi gidiyoruz. Bu yaptıklarımız sportif başarılara da yansıyor. Son 3 maçımızı kazandık. Güzel bir hava yakaladık. Ancak, 4’te 4 yapmamız lazımdı. Şanlıurfaspor maçı biraz acemiliğimize geldi. Sporcularımız artık çok daha motive. Antrenmanlarımız neşeli geçiyor.

haber2.jpg

"BİZİM BAKTIĞIMIZ YER SÜPER LİG"

Matematiksel olarak şansımızı kaybetmediğimiz her senaryoda bizim baktığımız tek yer Süper Lig. Zaten '1. Lig'de kalırız, Süper Lig'e çıkamayız' gibi bir kaygımız olsa şu an yaptığımız yatırımların hiçbirini yapmayız.

haber3.jpg

"ÖNÜMÜZDE ÇOK İYİ BİR FİKSTÜR VAR"

Tüm maçlarımızı kaybetsek bile zaten bu ligde kalırız. Fakat matematiksel olarak şansımız olduğu sürece hedefimiz Süper Lig'dir. Önümüzde de çok iyi bir fikstür var, üç maçta 9 puan alabileceğimizi düşünüyorum. Bunu yaptığımız zaman zaten play-off'tayız.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.