Başkan Tiryaki: “Cumhuriyetimizin 102. yılı gururla kutlanıyor”

Başkan Tiryaki: “Cumhuriyetimizin 102. yılı gururla kutlanıyor”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve milli değerlere vurgu yaptı.

Başkan Tiryaki, mesajında Cumhuriyet’in doğduğu yer olarak Altındağ’ın tarihsel önemine dikkat çekti. Kurtuluş Savaşı yıllarında Ankara’nın merkezinde verilen mücadelenin, Cumhuriyet’in temellerini oluşturduğunu belirten Tiryaki, Altındağ’ın bu anlamda ulusal tarihte özel bir yere sahip olduğunu ifade etti. Cumhuriyetin 102 yıllık kazanımlarının korunması gerektiğini dile getiren Tiryaki, “Temelleri Altındağ’da atılan Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” sözleriyle mesajını tamamladı.

KUTLAMA MESAJI VATANDAŞLARA ULAŞTIRILDI

Altındağ Belediyesi tarafından vatandaşlara iletilen kutlama mesajında, Cumhuriyet’in birlik ve beraberlik ruhu vurgulandı. Belediye, 29 Ekim dolayısıyla ilçede çeşitli etkinlikler düzenlerken, kutlamaların tüm mahallelerde yoğun katılımla gerçekleştirildiği öğrenildi.

Öte yandan resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümünü büyük bir heyecanla karşıladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.