Başkent çevresinde yol çalışmaları devam ediyor

Başkent çevresinde yol çalışmaları devam ediyor

Başkent çevresinde süren yol yenileme ve köprü yaklaşım dolgusu çalışmaları, farklı güzergâhlarda taşıt trafiğinin kontrollü veya tek yönlü sağlanmasına neden oluyor. Sürücüler alternatif rotalara yönlendiriliyor.

Kızılcahamam, Kahramankazan ve Ankara yönlerini birbirine bağlayan ana yollar üzerinde yürütülen çalışmalar nedeniyle bazı kesimlerde trafik yönleri değiştirildi. Ankara’dan Kahramankazan’a giden 21+200 ile 23+900 kilometreleri arasındaki hat trafiğe kapatıldı ve araçlar karşı yönden çift yönlü şekilde ilerliyor.

23+900 ile 25+000 kilometreler arasındaki bölümde ise karşı istikamet kapalı tutuluyor, sürüş çift yönlü hat üzerinden devam ediyor. Ankara-Kahramankazan hattının 51+230 ile 54+020 kilometreleri arasındaki bölüm geçici olarak devre dışı bırakıldı, trafik karşı yönden sağlanıyor. Yolun 15. ile 17. kilometreleri arasında benzer düzenleme uygulanıyor.

SEBEN AYRIMI, NALLIHAN VE AYAŞ GEÇİŞLERİNDE DEĞİŞİKLİKLER

Seben Ayrımı, Nallıhan ve Beypazarı hatlarında Nallıhan yönüne giden kesim trafiğe kapatıldı. Araçlar Beypazarı istikametinden çift yönlü akışla ilerleyebiliyor. Ayaş Şehir Geçişi 1 ile 5’inci kilometreleri arasında Ankara’dan Ayaş yönü geçici olarak kapatıldı ve trafik karşı yönden yönlendiriliyor. Ankara-Samsun bağlantısında 29 ile 30. kilometrelerde yürütülen otoyol inşaatı nedeniyle taşıt trafiği kontrollü şekilde sağlanıyor.

DİĞER HATLARDA ÇALIŞMALAR VE TRAFİK DÜZENLEMELERİ

Ankara-Kırıkkale hattının 29 ile 32. kilometreleri arasında yaklaşım dolgusu yenileniyor ve Kırıkkale yönü trafiğe kapatılarak araçlar Ankara istikametinden çift yönlü ilerliyor. Aynı güzergâhın 37 ile 38. kilometreleri arasında akış servis yolundan kontrollü şekilde yürütülüyor. Polatlı-Ankara hattında Turkuaz Köprülü Kavşak çevresindeki kollar kapalı, sürücüler alternatif güzergâhlardan ilerliyor.

Havalimanı Ayrımı ile Çubuk arasındaki 17 ile 25. kilometreler arasında genişletme çalışmaları devam ediyor ve araçlar servis yollarına yönlendiriliyor. Ankara-Konya hattının 28 ile 31. ve 34+700 ile 36+700 kilometreleri arasında Konya yönü geçici olarak kapatıldı, akış diğer yönden çift yönlü sağlanıyor. Çevre otoyolu İstanbul-Kırıkkale güzergâhındaki Susuz Köprülü Kavşağı’nda şerit daralması uygulanıyor ve sürücüler işaretlere uymaları yönünde uyarılıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.