Başkent GÜNEŞİ GÖRDÜ

Başkent GÜNEŞİ GÖRDÜ

Dondurucu soğukların etkili olduğu Başkent’te evlerde kapalı kalan insanlar havaların bir miktar ısınmasıyla kendini dışarı attı. Ulus’ta heykelin önüne oturan vatandaşlar güneşin tadını çıkardı.

Dondurucu soğuk havalarda parklar, bahçeler boş kaldı. Sert geçen kış mevsimi Başkentlilerin evlerine kapanmasına neden oldu. Geçtiğimiz haftalarda sıfırın altında eksi derecelerde seyreden hava sıcaklığı Ankara halkına zor anlar yaşattı. Bununla birlikte dışarı çıkmak isteyenlerin bir daha düşünmesine neden oldu. Soğukların bir miktar kesildiği bu günlerde Başkentliler kendini dışarı attı.

Dışarı çıkan insanlar uzun zaman sonra güneşin tadını çıkardı. Ulus heykelin etrafında oturan vatandaşlar güneşlenerek arkadaşlarıyla sohbet etti. Güneşe hasret kaldıklarını söyleyen kişiler havalar müsaitken bu fırsatı değerlendirmek istediklerini belirttiler. Yazdan kalma günde gezmeye çıkan insanlar parkları doldurarak banklarda oturacak yer bırakmadı. Kış ortasında güneşi gören Başkentliler hasret giderircesine keyifle dışarıya çıktı.

 HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.