BAŞKENTLİLER TERÖRÜ LANETLEDİ

BAŞKENTLİLER TERÖRÜ LANETLEDİ

Başkentli vatandaşlar, Ankara’nın çeşitli ilçelerinde konvoylarla ve yürüyüşlerle bölücü terör örgütü PKK’nın saldırılarını protesto ettiler.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Bölücü terör örgütü PKK’nın saldırıları, Başkent Ankara’nın Keçiören, Pursaklar, Sincan, Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde Başkentlilerce protesto edildi.

YOZGAT BULVARI’NDA TERÖRE LANET KONVOYU

Keçiörenliler, önceki akşam bölücü terör örgütü PKK’nın saldırılarını Yozgat Bulvarı üzerinde metrelerce oluşturdukları konvoyla protesto etti.

Vatandaşlar, kornalar eşliğinde “Şehitler ölmez vatan bölünmez, vatan sana canımız feda, ya Allah Bismillah Allahu Ekber ” sloganları atarak bölücü terör örgütü PKK’nın saldırılarını lanetlediler. Pencere ve balkonlarından konvoyu seyreden Keçiören sakinleri de atılan sloganlara eşlik ederek konvoya destek oldular.

‘ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ’

Sincanlı vatandaşlar ise Türk bayraklarıyla cadde ve sokaklarda yürüyerek terörü lanetlediler. Lale Meydanı’na yürüyerek terör saldırılarını protesto eden Sincanlılar, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez; kahrolsun PKK” sloganları attılar.

‘PURSAKLAR UYUMA ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK’

Pursaklar’da vatandaşlar, bölücü terör örgütünü protesto etmek için gece geç saatlere kadar yürüyüş yaptılar.  Pursaklar sokaklarında yürüyen binlerce vatandaş, “Pursaklar uyuma şehidine sahip çık” diye slogan attı. Yürüyüş esnasında trafik durma noktasına gelirken ana yolların kapandığı ifade edildi.

Gölbaşı ve Etimesgut’ta da vatandaşlar, terör örgütünün saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlediler. Terör örgütü PKK lanetlendi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.