Başkentte 23 Nisan kısıtlaması: Merkezde trafik durduruldu

Başkentte 23 Nisan kısıtlaması: Merkezde trafik durduruldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara’da sabah saatlerinden itibaren çok sayıda ana arter araç geçişine kapatıldı.

Ankara’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi törenler ve kutlama programları nedeniyle kent merkezinde geniş çaplı trafik düzenlemesi uygulamaya alındı. Sabah 06.00 itibarıyla başta tören alanlarına çıkan ana yollar olmak üzere birçok güzergâhta araç geçişine izin verilmedi.

ANA ARTERLERDE ARAÇ GEÇİŞİNE İZİN YOK

Kent merkezinde önemli ulaşım aksları arasında yer alan GMK Bulvarı, Anıt Caddesi ve Gençlik Caddesi başta olmak üzere birçok cadde araç trafiğine kapatıldı. Aynı şekilde Akdeniz Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Dögol Caddesi ve Sporpark Caddesi üzerinde de ulaşım durduruldu. Kentin merkezi noktalarından biri olan Cumhuriyet Caddesi’nin Ulus Kavşağı ile Ankara Tren Garı kavşağı arasında kalan bölümü de araç geçişine kapalı tutuldu.

BAĞLANTI YOLLARI DA ETKİLENDİ

Kapatılan ana arterlere açılan cadde ve sokaklarda da aynı uygulama hayata geçirildi. Söz konusu güzergâhlara bağlantı sağlayan yolların tamamında araç trafiği durdurulurken, sürücüler alternatif yönlere yönlendirildi. Uygulamanın, gün içerisindeki resmi törenler ve kutlama programlarının tamamlanmasına kadar devam edeceği bildirildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.