Başkent’te DMEDD Kermesi: Yardım ve kültür bir arada
Başkent Ankara, Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği’nin (DMEDD) geleneksel kermesine ev sahipliği yaptı. Otelde düzenlenen etkinlikte çok sayıda davetli bir araya gelirken, kermesten elde edilen gelirler eğitim ve burs fonuna aktarılacak.
DMEDD Başkanı Simay Gümrükçü, derneğin amacının görev başında şehit olan veya vefat eden personelin eş ve ailelerine destek olmak olduğunu söyledi. Kermede ayrıca Bakanlık mensupları ve eşleri ile 50’den fazla yabancı misyon stantları da yer aldı.

KÜLTÜRLER BULUŞTU, GÖNÜLLÜLER DESTEK VERDİ
Kermes, kültürel etkileşim ve yardımın buluştuğu bir platform oldu. Yurt içi ve yurt dışı temsilciliklerden gelen yerel ürünlerin yanı sıra çeşitli ülkelerin kültürünü yansıtan stantlar ilgi gördü. 450 gönüllünün destek verdiği kermeste, her yıl ortalama 4 bin kişi ziyaret ederek derneğin projelerine katkıda bulunuyor. DMEDD, 1981’den bu yana eğitim ve yardım faaliyetlerini sürdürerek topluma katkı sağlamaya devam ediyor.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.