Başkentte şüpheli durdurma: 4 kilo esrar ele geçirildi
Altındağ’da uygulama yapan Yunus ekipleri şüpheli bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 4 kilo esrar ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun detayları ve soruşturmanın seyri merak konusu oldu. Olayla ilgili işlemler sürüyor.
Ankara’nın Altındağ ilçesinde görev yapan Motosikletli Polis Timleri (Yunus), uygulama noktasında şüpheli hareketler sergileyen bir aracı takibe aldı. Kısa süreli kontrolün ardından durdurulan araçta detaylı arama yapıldı.

Yapılan aramada araç içerisinde paketler halinde toplam 4 kilogram esrar maddesi bulundu. Araçta bulunan B.A. ve O.A. isimli iki şüpheli olay yerinde gözaltına alındı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilgili birimlere teslim edildi. Ele geçirilen uyuşturucuya el konulurken olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.