Bayramda EGO ücretsiz mi 2023? Bayramda metro ücretsiz mi? Ramazan bayramında ego ücretsiz mi 2023?

Bayramda EGO ücretsiz mi 2023? Bayramda metro ücretsiz mi? Ramazan bayramında ego ücretsiz mi 2023?

Ramazan Bayramı’nı başkentte geçirecek olan Ankara halkı, toplu ulaşımın ücretli olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, Bayramda EGO ücretsiz mi 2023? Bayramda metro ücretsiz mi? Ramazan bayramında ego ücretsiz mi 2023?

Bir aydır nefsin terbiyecisi Ramazan ayı yaşanıyor. İnsanlar; dinin gereği, yarın Ramazan’dan çıkışını kutlayacak ve bayrama erişecek. Ziyaretler, aile buluşmaları, dosthane sohbetler, çaylar, kahveler, tatlılar için ise şimdiden hatta daha öncesinden hazırlıklar başladı. Bayramda gezmek isteyen ancak aracı olmayan vatandaşlar ise Ankara’da ki toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Vatandaşlar, EGO bayramda ücretsiz mi? Ankara EGO otobüsleri ne zamana kadar ücretsiz? Ankarada yarın EGO’lar bedava mı? Şeklinde sorular sorarak meraklarını gidermeye çalışıyor. Peki, Bayramda EGO ücretsiz mi 2023? Bayramda metro ücretsiz mi? Ramazan Bayramı’nda ego ücretsiz mi 2023?

haber-ici-1.jpg

BAYRAMDA EGO ÜCRETSİZ Mİ 2023?

Bayramda gezmek isteyen vatandaşlar toplu taşıma ulaşımlarının paralı olup olmadığını araştırmaya koyuldu. Vatandaşlar meraklarını gidermeye çalışırken pek çok soru sormaya başladı. EGO bayramda ücretsiz mi? Diye araştıran vatandaşlara cevap, belediyeden ve EGO’dan geldi. Bayramda EGO otobüslerinin ücretsiz olacağı Ankaralı vatandaşlarla paylaşıldı.

haber-ici-2.jpg

BAYRAMDA METRO ÜCRETSİZ Mİ?

EGO otobüslerinin ücretli olup olmadığını araştıran Ankaralılar, metrolardaki durumu da soruşturmaya başladı. Bayramda metro ücretsiz mi? Şeklinde sorular soran Ankara halkı için ise bir müjde daha geldi. Ramazan Bayramı’nda sadece EGO otobüslerinin değil, Ankara’da ki metro, Ankaray ve teleferiğin de ücretsiz olacağı açıklandı. Belediyenin çeşitli yayın organlarında paylaşılan bilgilerde şu ifadelere yer verildi: “EGO Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda vatandaşların ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşlarımız; 21, 22, 23 Nisan 2023 tarihlerine rastlayan Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda EGO Genel Müdürlüğü’nce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden (Otobüs, metro ve Ankaray ile daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak kaydıyla Teleferik) ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.”

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.