Beşiktaşlı eski yönetici: "Siz kimi yönetiyorsunuz?"

Beşiktaşlı eski yönetici: "Siz kimi yönetiyorsunuz?"

Türk futbolunda yaşanan gerginlik ve polemikler, Beşiktaş yönetimi içinde de bir huzursuzluk yaratmış gibi görünüyor. Özellikle Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrasında ortaya atılan iddialar, camiada tartışmalara neden odu.

Beşiktaş yönetiminden bir yöneticinin Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylarda etkisiz kaldığını söyleyerek hakem Halil Umut Meler'i eleştirdiğinin iddia edilmesi camiada huzursuzluğa sebep oldu.

Sosyal medyada "çantacı fenomenler" aracılığıyla bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Beşiktaşlı yöneticiler Halil Umut Meler'i suçluyordu.

ismail-kartal.jpg

HAKEME TEPKİ GÖSTEREN YÖNETİCİ KİM?

Beşiktaş-Galatasaray maçında sahaya bir su atıldığında yardımcılarının yanına gidip anons isteyen Halil Umut Meler, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında kıyamet koparken niye izledi? Sahaya onca şey atıldı. Sular, meşaleler... Çifte standardı tüm Türkiye gördü. O yöneticinin adı verilmedi. Ancak Kaan Şakul olduğu iddia edildi.

Trabzonspor Fenerbahçe olaylı maç

SOSYAL MEDYADA ORTAYA ATILAN İDDİANIN KAYNAĞI KİM?

Son dönemde Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin dümen suyuna gittiğine dair iddiaların olduğu bir ortamda "çantacı fenomen" tarafından yapılan manipülasyon eski yöneticilerin tepkisini çekti.

Trabzonspor Fenerbahçe olaylı maç

ESKİ YÖNETİCİ BU KİŞİNİN ORTAYA ÇIKMASINI İSTEDİ

Eski yöneticilerden Seyit Ateş hangi Beşiktaşlı yönetici söylediyse ortaya çıkmasını talep etti. Açıklamaya da sert tepki gösterdi. Şu soruyu sordu.

"Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra Meler'e tek sözle tepki göstermeyenler şimdi kalkmış Trabzonspor maçında yaşananlarla ilgili Fenerbahçe ağzıyla konuşuyor. Bu yönetim Fenerbahçe'nin haklarını savunmak için mi var, yoksa Beşiktaş'ın haklarını savunmak için mi?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.