Beşiktaşlı yıldızın dönüş tarihi belli oldu!

Beşiktaşlı yıldızın dönüş tarihi belli oldu!

Beşiktaş camiasını uzun bir süredir heyecanlandıran haber nihayet geldi. Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain'in dönüş tarihi belli oldu. İşte, detaylar...

Beşiktaş camiasını uzun bir süredir heyecanlandıran haber nihayet geldi. Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain'in dönüş tarihi belli oldu. 30 yaşındaki futbolcunun, takımının Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor ile oynayacağı maçta kadroda olması bekleniyor.

haber1-006.jpg

Alanyaspor maçında sakatlanarak arka adalesinde yırtık yaşayan Chamberlain, ameliyat sonrası uzun bir rehabilitasyon süreci geçirdi. Ancak, deneyimli oyuncu sakatlığını büyük ölçüde atlattı ve bireysel çalışmalara başladı.

haber2-005.jpg

Beşiktaş kulübü de bu gelişmeyi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Alex Oxlade-Chamberlain bireysel çalışmalara başladı." ifadelerine yer verildi.

haber3.jpg

Bu sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Chamberlain, 22 maçta forma giyerken 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.