Beşiktaş’ta ipler gerildi: Başkan Adalı rest çekti

Beşiktaş’ta ipler gerildi: Başkan Adalı rest çekti

Beşiktaş’ta Rafa Silva gerilimi tırmanıyor; Başkan Serdal Adalı, yıldız futbolcunun önce emeklilik istediğini, sonra ise takımdan ayrılmak için baskı yaptığını açıkladı.

Rafa Silva’nın Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini korurken, Başkan Serdal Adalı’nın Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı açıklamalar krizin boyutunu gözler önüne serdi. Adalı, yıldız oyuncunun önce futbolu bırakmak istediğini söylediğini, ardından ise kulüpte yaşanan başkan ve teknik direktör değişikliklerini gerekçe gösterip ayrılmak istediğini ifade etti.

KRİZ BÜYÜYOR: BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN NET MESAJ

Adalı, Silva’ya tüm yükümlülüklerin eksiksiz yerine getirildiğini vurgulayarak şu resti çekti: Oyuncunun ya sözleşmesine sadık kalacağını ya da kulübün belirleyeceği bonservisi getirip takımdan ayrılacağını söyledi. “Ben gidiyorum diyerek kimse Beşiktaş’tan çıkamaz.” sözleriyle tavrını netleştiren Adalı, bugüne kadar hiçbir oyuncuyu Rafa Silva kadar idare etmediğinin de altını çizdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.