Beşiktaş'ta yerli harekatı!

Beşiktaş'ta yerli harekatı!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro yapılanması için büyük bir operasyon planlanıyor. Siyah-beyazlıların transfer çalışmaları kapsamında, yerli oyuncu kalitesini artırmayı hedeflediği belirtiliyor. İşte, ayrıntılar...

Beşiktaş'ta gelecek sezon için yapılan transfer çalışmaları kapsamında büyük bir operasyon hazırlığı yapıldığı öne sürüldü. Siyah beyazlıların, yerli oyuncu kalitesini artırmayı hedeflediği belirtilirken, bu kapsamda Emirhan İlkhan'ın da listeye dahil olduğu iddia edildi.

haber1-005.jpg

10 İSİM İLE YOLLAR AYRILACAK

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncuların yanı sıra 10 isimle daha yollarını ayıracak. Yeni sezon için ise 10 takviye planlanıyor. Özellikle gelecek sezon 12 yabancı kuralı göz önünde bulundurularak kadro yapılanmasının yapılacağı ifade ediliyor.

haber2-003.jpg

YERLİ OYUNCULARLA TEMAS HALİNDE

Siyah-beyazlıların, ciddi bir yerli oyuncu atağına giriştiği belirtiliyor. Bu kapsamda, Yusuf Yazıcı, Salih Özcan, Yasin Özcan ve Başar Önal gibi isimlerle temas halinde oldukları bildiriliyor.

Ayrıca, eski oyuncusu Emirhan İlkhan'ın da Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunduğu ve sezon sonunda girişimde bulunulacağı belirtilirken, Torino'da bonservisi bulunan ve sezonu Başakşehir'de geçiren genç yetenek için Beşiktaşlı kurmayların harekete geçeceği ifade edildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.