Beşiktaş'tan Di Maria için resmi ağızdan ilk açıklama

Beşiktaş'tan Di Maria için resmi ağızdan ilk açıklama

Teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklayan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Benfica'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Angel Di Maria ile de temas kurduklarını belirtti.

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, gelecek sezonun kadro yapılanması için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı.

Yücel, Atletico Madrid ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mario Hermoso ve Benfica'da forma giyen Angel Di Maria'nın transferleriyle ilgili de konuştu.

Hüseyin Yücel'in Orta Çizgi YouTube kanalına yaptığı açıklamalar şöyle:

"HERMOSO GÜNDEMİMİZDE"

"Hermoso listemizde var ama hem kupa öncesi hem de hocayı belirlemeden Hermoso'yu ya da x bir ismi transfer etme gibi bir durum gündemimizde yok."

"BEŞİKTAŞ İLE MOURINHO'NUN ÇOK UYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Bütçeden ziyade fikir ve vizyon olarak Beşiktaş ile Mourinho'nun çok uyacağını düşünüyorum. Biz bir kez değil, 4-5 görüşme yaptık. Beşiktaş'ın bütçesinin ne olduğunu, mevcut kadrosunun ne olduğunu gayet iyi biliyor. Bilmese devam etmezdi görüşmelere. Başarı gelir, gelmez, onu kimse garanti edemez."

"DI MARIA İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

"Di Maria ile görüşmeler devam ediyor. İki hafta sonra tüm tekliflere açık olduğunu ve görüşmeyi kabul ettiğini iletti. Orada kaldık, ondan sonra devam edeceğiz. Öncelikle kupa sonra hoca ve ondan sonra da transferler."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.