BESİYAD 1 yaşında

BESİYAD 1 yaşında

Beşiktaşlı Sanayici İş Adamları ve Yatırımcıları Derneği (BESİYAD), kuruluşunun birinci yılını Swissotel’de kutladı.

Beşiktaşlı Sanayici İş Adamları ve Yatırımcıları Derneği (BESİYAD) üyeleri, kuruluşlarının birinci yıl dönümünde düzenlenen programında bir araya geldi. Ankara Swiss Otel'de gerçekleştirilen programa Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, BESİYAD Başkanı Fahri Hikmet Köker ve çok sayıda davetli katıldı.

BİR AVUÇ ARKADAŞLA YOLA ÇIKTIK

Program öncesinde açıklamalarda bulunan BESİYAD Başkanı Fahri Hikmet Köker, geçen yıl mart ayında kurulduklarını belirterek şunları söyledi:
"Birinci yılımızı  kutluyoruz. 17 kişiyle çıktığımız bu yolda şuanda 100 üyenin üzerinde bir sayıyla devam ediyoruz. Çok güzel projelere imza attık. Bundan sonra da projeler üretmeye devam edeceğiz.  Ankara'daki Beşiktaşlı sanayici ve işadamlarını bir araya toplamayı hedefliyoruz. Birlikte Beşiktaşlılığı, Beşiktaşlılığın duruşunu Ankara'da temsil etmek istiyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak da etrafımıza faydalı işler yapmak istiyoruz.

Ankara'da sanayici, işadamı ve yatırımcılar olarak bir boşluk vardı. Bu konunda öncü olmak istedik. Bir avuç arkadaşla yola çıktık, bize destek veren arkadaşlarımız bir anda çoğaldı. Çok da güzel işler yapıyoruz. İnşallah bu işleri çok da çoğaltacağız"

TUR İÇİN UMUTLUYUM

Beşiktaş futbol takımının bu sezonda büyük ihtimalle şampiyon olacağını ifade eden  Köker, "Bu sezon büyük bir ihtimalle şampiyon olacak gibiyiz. Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Lyon deplasmanından da en kötü ihtimalle beraberlik çıkartırız. Beşiktaş bu sene çok iyi gidiyor. Üç yıldır stadı olmadığı için takımın deplasman fobisi kalmadı . Bildiğim kadarıyla Fransa'da 25 bine yakın Türk seyirci bilet almış, 50 bin kişilik stat. Orası da herhalde İstanbul gibi olacak.

Tur için umutluyum, İstanbul'da biz kesin yeneriz" diye konuştu.
Programda Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş'e isminin yazılı olduğu  '61' numaralı Beşiktaş forması hediye etti. Programın sonunda ise derneğin yeni üyelerine plaket takdim edildi. 


İBRAHİM ETHEM ÜNAL / HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.