BEYPAZARLI MUHTARLARDAN CEYLAN’A ZİYARET

BEYPAZARLI MUHTARLARDAN CEYLAN’A ZİYARET

Beypazarı’nın mahalle muhtarları AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ı ziyaret etti. Ankara Milletvekili Ceylan, muhtarlarla buluşmasında, Beypazarı’nın sorunlarının yer aldığı metni başlık başlık okuyarak çözüm önerileri konusunda görüşlerini akta

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara’nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’na ait mahallelerin muhtarları AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ı ziyaret etti. Muhtarların sıkıntılarını dinleyen Ankara Milletvekili Ceylan, mercilerle görüşerek çalışmaların hızlandırılması konusunda dirsek temasında bulunacağını ifade etti.  

MAHALLELERİMİZİN ASFALT MESELİ SON BULACAK

Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle çok önemli ve faydalı gelişmelerin yaşandığına dikkati çeken Ceylan, buna karşın bazı sorunların da yaşandığını ve bu sorunlarla en fazla muhatap olmak zorunda kalanların da muhtarlar olduğunu kaydetti. AK Parti Ankara Milletvekili Ceylan, “İnşallah haziran ayında yasada yapılacak değişikliklerle bu sorunlar da giderilecek. Mahallelerimizin öncelikli sorunu sıcak asfalt meselesi. Herkes haklı olarak bir an önce mahallesine sıcak asfalt istiyor. Haklılar da. Ancak Büyükşehir Belediyesinin hepsine aynı anda yetişmesi mümkün değil. İnşallah önümüzdeki dönemden önce ivedi olanlar öncelikli olmak üzere mahallelerimizin asfalt meseli son bulacak” dedi.

CEYLAN SORUNLARI TEK TEK NOT ALDI

Toplantıda söz alan muhtarların sıkıntılarına dinleyerek tek tek not alan Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, bölgeden sorumlu milletvekili olarak sıkıntıları detaylarıyla bildiğini ve gerekli mercilerle görüşerek çalışmaların hızlandırılması konusunda dirsek temasında bulunacaklarını kaydetti.   

           

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.