Bir zafer gecesi mi, tarihi dönüş mü?

Bir zafer gecesi mi, tarihi dönüş mü?

Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam kozlarını paylaşacak. İki takım Rams Park'ta mücadele edecek. Tarihi rekorların kırıldığı sezon bu akşam final yapabilir.

Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon üst düzey performanslar gösterdi ve kırmadık rekor bırakmadı. Bu akşam oynanacak mücadele ile bu harika sezon final yapabilir. Peki iki takımın hedefleri ne olacak?

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı nefes nefese devam ediyor. Bu akşam oynanacak dev derbide Galatasaray Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Yılların efsane derbisi bu sezon bambaşka bir anlam taşıyor.

ZAFER GECESİ Mİ OLACAK?

Fenerbahçe ile arasında 6 puan bulunan Galatasaray evinde en kötü ihtimalle berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 100 yılı aşkın tarihlerinde iz bırakacak bir 90 dakika daha oynanacak. Aslan Rams Park’ta kaybetmeyip 24. Zaferini ilan etmek için çimlere adım atacak.

FENER ONU DEDİRTMEK İSTİYOR

Fenerbahçe'de ise plan Galatasaray ile şampiyonluk yarışını son haftaya kadar götürmek. Fenerbahçe ezeli rakibini deplasmanda yenerek "ne geri dönüştü ama" dedirtmek istiyor. Tüm ülkenin nabzını yükseltecek düelloda ilk düdük 19.00’da çalacak. Sonrası mı... Kim bilir?

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.