Bu Çığlığa Kulak Verin

Bu Çığlığa Kulak Verin

Hakan Batu, 28 yaşında. Ailesinin kendisine sahip çıkmadığı için yıllardır Başkent sokaklarında yatıyor ve madde kullanıyor. Maddenin etkisinden dolayı her geçen gün kötüye giden Batu, devletin kendisine artık yardım elini uzatmasını bekliyor.

 

YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEĞİ
Kendisine sahip çıkılmadığından yakınan Hakan Batu, rehabilite olmak için devletin kendisine bir yardım eli uzatmasını istiyor. Batu, gençlerin bu pisliğe buluşmaması için de uyarılarda bulunuyor. Bölgedeki esnaflar ise Hakan Batu'nun her geçen gün yürümekte bile zorlandığını, havaların giderek soğumasından dolayı devlet tarafından korumaya alınmasını istedi.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Ulus Anafartalar Caddesi'ni kendine mesken edinen, yoldan geçen vatandaşların korkulu bakışları arasında bali çekmeyi sürdüren uyuşturucu bağımlıları, yaptığımız haberlere rağmen bölgede cirit atıyor. Yetkili makamlar tarafından görmezden gelinen; ancak biran önce rehabilite edilmesinin şart olduğu madde bağımlıları ile muhabirimiz görüştü. Muhabirimiz nasıl bu hale geldikleriyle ilgili bilgiler aldı.
GÜNDEN GÜNE KÖTÜYE GİDİYOR
O madde bağımlılarının bir tanesi de 28 yaşındaki Hakan Batu. Yıllar önce annesi ile babasının ayrılmasının ardından ailevi sebeplerden dolayı sokaklara düştüğünü anlatan Batu, ailesinin yaşamasına rağmen kendisiyle ilgilenmediklerini ve bu çileli hayatında yalnızlığının uzun yıllardır sürdüğünü kaydetti. Batu, kullandığı madde nedeniyle günden güne kötü gittiğini artık ayakta kalmakta bile zorluk yaşadığını yaşamsal ihtiyaçlarını da bölgedeki esnaflardan temin ettiğini aktardı.
YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEĞİ
Kendisine sahip çıkılmadığından yakınan Hakan Batu, rehabilite olmak için devletin kendisine bir yardım eli uzatmasını istedi. Batu, yeni neslin bu pisliğe buluşmaması için de uyarılarda bulundu. Bölgedeki esnaflar ise Hakan Batu'nun giderek yürümekte bile zorlandığını, kimseye bir zararının olmadığını belirterek havaların giderek soğumasından dolayı devlet tarafından korumaya alınmasını istedi.

 



 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.