Bu gözler bunu da gördü: Cimbomlu taraftar pes dedirtti

Bu gözler bunu da gördü: Cimbomlu taraftar pes dedirtti

Süper Lig’in 36. haftasında lider Galatasaray, Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 3-2 mağlup ederken, tribündeki bir Sar-kırmızılı taraftar dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşmayı yakından takip eden taraftarın giydiği forma geniş yankı uyandırdı.

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımın gollerini 34’te Mendes, 83’te Markao kaydederken, Sarı-kırmızılıların gollerini ise 45+4’te Barış Alper Yılmaz, 70’te Mertens ve 90’da Berkan Kutlu attı.

haber2.jpg

Bu sonuçla birlikte şampiyonluk yolunda mutlu sona yaklaşan Galatasaray, puanını 99 çıkardı ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile 6 puan farkı korudu. Fatih Karagümrük ise haftayı 37 puanla 17. sırada kapattı ve küme düşme yolunda kritik bir viraja girdi.

haber3.jpg

BURUK KADROYU BOZMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son haftalardaki kadroyu bozmadı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli teknik adamı, ligin son 3 maçındaki ilk 11’de görevlendirdiği futbolcuları, Karagümrük karşısında da sahaya sürdü.

haber1.jpg

TRİBÜNLER DOLDU TAŞTI

Cimbomlu taraftarlar, kendilerine ayrılan koltukları tamamen doldurdu. Maçtan önce Atatürk Olimpiyat Stadı’nın 25 binlik kısmı Sarı-kırmızılı taraftarlara ayrıldı ve biletler dakikalar içinde tükendi. 90 dakika boyunca susmadan, yerinde durmadan takımını destekleyen Galatasaraylı taraftarlar, takımının galibiyet almasında önemli rol oynadı.

haber4.jpg

GÖZLER BUNU DA GÖRDÜ

25 bin taraftarın arasında dikkatlerden kaçmayan bir detay vardı. Sırtına parçalı formayı geçiren bir Galatasaraylı taraftar, formasının arkasına ‘Ali Koç’ yazdırdığı görüldü. Sosyal medyada büyük yangı uyandıran fanatik taraftar, resmen gözlerin ve kameraların odağı haline geldi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.