Muslera’dan olay çıkış: Herkesi şoke etti

Muslera’dan olay çıkış: Herkesi şoke etti

Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera’nın, zorlu geçen Fatih Karagümrük maçının bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giderken söyledikleri gündem oldu. Türkçe konuşan tecrübeli isim, o ana şahit olanları şoke etti.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında şampiyonlukta mutlu sona yaklaşan Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fatih Karagümrük’e konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve Cimbom’a maçı kazandıran golleri 45+4’te Barış Alper Yılmaz, 70’te Mertens ve 90’da Berkan Kutlu kaydetti.

Fatih Karagümrük’te ise goller 34’te Mendes, 83’te Markao’dan geldi.

haber1-001.jpg

PUAN FARKINI KORUDU

Galatasaray, sonuçla birlikte ligin bitimine 2 hafta kala puanını 99’a çıkararak liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda en yakın takipçisi Fenerbahçe ile 6 puanlık farkı korudu. Öte yandan, ev sahibi takım Fatih Karagümrük ise aldığı mağlubiyetle birlikte 37 puanda kalarak, 17. sırada küme hattında haftayı kapattı.

haber2-001.jpg

MUSLERA’DAN TÜRKÇE SÖZLER

Yıllardır Galatasaray’ın vazgeçilmez ismi olan tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, maçın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasının yolunu tutarken Türkçe konuştu. Uruguaylı yıldız, kritik maçın ardından "Allah biliyor. Allah her şeyi biliyor" diyerek sahayı terk etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.