Bu Hainleri Beslemeyin İdam Edin!

Bu Hainleri Beslemeyin İdam Edin!

Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Tuncay Dolu, “Millet iradesini kimse teslim alamaz. Vatanı uğruna ölümü göze almış, Türk Halkının isteklerini göz ardı etmeyin. Bu hainleri beslemeyin, idam edin” dedi.

 

SÜLEYMAN TOKER/HABERVAKTİM-

 

15 Temmuz gecesi şerefli Türk ordusunun içine sızmış hainler tarafından başlatılan darbe kalkışmasına Öz Ağaç-İş Sendikasına bağlı işçiler, darbecilerin öncelikli hedeflerinden biri olan Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu(TRT) önünde toplanarak darbeyi protesto etti. Toplanan işçiler adına konuşan Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Tuncay Dolu, “Biz burada, TRT önünde, halkını, meclisini bombalayan hainlere karşı, dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğimizi, millet iradesinin teslim alınamayacağını, dosta düşmana göstermek için toplandık” dedi.

BİR KAÇ ÇAPULCUYA MEYDAN BIRAKMAYIZ

Eskisi gibi darbelerin esaretinde birkaç çapulcuya meydan bırakılacak zamanda olmadıklarını aktaran Dolu, “Biz, bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, Hak-İş ailesinin bir ferdi olarak, Türkiye'nin her yerindeki kahraman halkımız gibi, üyeleri ile birlikte, vatan hainlerinin gerçekleştirmeye kalkıştığı bu kanlı darbe girişimine, ölümü göze alarak karşı durduk. Korkmadık, meydanları sahipsiz bırakmadık. Bu cuntacılara da en güzel cevabı, ölümü göze alan, Türk halkı ve dik duran hükümetimiz vermiştir” diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZ ANISINA BUNLARA ACIMAYIN

Bizler demokrasi nöbetindeyken devletimizin de dört koldan çalışarak bu hain yapılanmayı bir an önce temizlemesi gerektiğini vurgulayan Dolu, “Bizler meydanlara sahip çıkarken, devletin tüm kurumlarını, özellikle şerefli ordumuzu ve kahraman emniyetimizi virüs gibi yayılmış bu hain paralel yapıdan tamamen temizlenmeli. Şehitlerimizin anısına bunlara acımayın. Vatanı uğruna ölümü göze almış, Türk Halkının isteklerini göz ardı etmeyin. Bu hainleri beslemeyin, idam edin. İdam edin ki dost da düşman da anlasın herkes ibret alsın. Yine diyoruz ki mevzubahis vatansa gerisi teferruattır” şeklinde konuştu.

MEYDANLAR SAHİPSİZ DEĞİL!

Paralel yapı tehdidinden tamamen kurtulmadan meydanları sahipsiz bırakmayacaklarını söyleyen Dolu, bizler sabah işimizde akşam meydanlardayız. Sevdiklerimizi, ailemizi, işimizi, gücümüzü düşünmedik. Kanlı 15 Temmuz gecesi sadece vatanımızı düşündük ve tankların altında uçakların hedefinde bu vatanın uğruna şehitler ve gaziler verdik. Cumhurbaşkanımız merak etmesin meydanlar sahipsiz değil. Tek isteğimiz bizler meydanlara sahip çıkarken hükümetiz de paralel yapılanmayı tüm kurumlardan tamamen temizlesin” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.