Bu üst geçit vatandaşları mağdur ediyor

Bu üst geçit vatandaşları mağdur ediyor

Ayaş Yolu Optimum Outlet Alışveriş Merkezi önünde bulunan üst geçidin asansörlerinin çalışmaması özellikle engelli vatandaşları mağdur ediyor.

Optimum Outlet Alışveriş Merkezi önünde bulunan üst geçidin asansörlerinin çalışmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle engelle vatandaşların merdivenleri çıkmaktan başka bir seçeneği olmaması onları bir hayli zorluyor. 

Tek Geçiş Yeri Orası 

Ayaş yolu Optimum Avm önünde bulunan üst geçidin bir ayağı Avm önü bir ayağı otobüs duraklarında bulunuyor. Günün her saati yoğun olan üst geçit civarda yol üzerinden geçilebilecek tek geçiş noktası. Onun dışında karşıya geçmeniz için uzun bir mesafe yürümeniz gerekiyor. Asansörlerin çalışmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “ Otobüsten indiğinizde karşıya bir tek buradan geçebiliyorsunuz. Bu kadar yoğun kullanılan bir üst geçidin asansörlerinin çalışmaması kabul edilemez. Buradan yalnızca normal vatandaşlar değil yaşlılar, engelli vatandaşlar da geçiyor asansör çalışmadığı için tek çare merdivenleri çıkmak. “ ifadelerini kullandılar. 

Engelli Vatandaşlara Büyük Zorluk 

Öte yandan objektiflerimize yansıyan görüntülerden engelli vatandaşımızın merdiveni zor çıktığı ve asansörlerin uzun zamandır kullanılmadığı görülüyor. Vatandaşlar, “ Engelliler resmen burada bir mücadele veriyor onların rahat ettirilmesi gerekirken bu gibi zorlukları yaşamaları kabul edilebilir değil. Ayrıca asansör uzun zamandır çalışmıyor önü zaten toz pislik içinde yetkililerin acil çözüm bulması gerekiyor. Kış geldi yarın buralar buz olacak kar olacak o zaman daha büyük zorluk çekilecek.” şeklinde konuştular. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.