Bursa’da Go Green Türkiye Fuarı ilk kez kapılarını açıyor

Bursa’da Go Green Türkiye Fuarı ilk kez kapılarını açıyor

Elektrikli araçlar, şarj teknolojileri ve ekipman ile donanımların sergileneceği Go Green Türkiye Fuarı yarın başlıyor.

İlk kez düzenlenecek olan Go Green Türkiye Fuarı yarın başlıyor. Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18 Kasım’a kadar sürecek olan fuarda 120 marka elektrikli araçlara dair yenilikçi ekipman ve teknolojileri ziyaretçilere sunacak.

gogreen2.jpg

SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM VE ÇEVRE İÇİN ELEKTRİKLİ ARAÇ

Fuarın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre Go Green Türkiye’de, elektrikli araçlar (otomobil, motosiklet, bisiklet, lokomotif, iş makineleri), şarj donanım ve yazılımı, akıllı ve hızlı şarj çözümleri, pil ve pil teknolojisi yönetim sistemleri, akıllı şebeke çözümleri, sertifikasyon, test ve ölçüm hizmetleri dahil olmak üzere elektrikli araç sektörüne dair her şeye ulaşmak mümkün olduğu açıklandı. Fuarda Türkiye’de sıfır emisyon hedefi doğrultusunda elektrikli araç ve şarj teknolojileri sektörünün gelişmesi sağlanmak amaçlanıyor. Bu doğrultuda tüm sektör paydaşlarını bir araya getirecek fuarda 120 markanın standı olacak. Fuarda e-mobiliteye dair günümüzdeki gelişmeler ve gelecekte yaşanabilecek potansiyel gelişmeler ile Türkiye’nin bu alandaki yolculuğuna dair seminerler de düzenlenecek.

gogreen3.jpg

5 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Go Green Türkiye’ye filo yöneticileri, araç kiralama şirketleri, lojistik, toplu ulaşım şirketleri, bu alana yatırım yapmak isteyen girişimcilerden enerji, yazılım, şebeke alt yapı hizmeti veren firmalara, mühendislerden bu alanda eğitim veren kurum ve kuruluşların olduğu 5 bin fazla ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 18 Kasım’a kadar sürecek fuara kayıt olmak için Go Green Türkiye resmi sayfasında yer alan formu doldurmak yeterli olacak.

TÜRKİYE’DE 1 MİLYON ELEKTİRKLİ ARAÇ ÖNGÖRÜYORUZ

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği Başkanı Berkan Bayram ise fuarla ilgili yaptığı son açıklamalarda fuara destek verdiklerini belirterek, “Ülkemiz, elektrikli ulaşım, şarj ağı, batarya ve bağlı teknolojiler bakımından 5 milyar dolarlık iş hacmi üretebilecek potansiyele sahip. 2030 yılında Türkiye yollarında yaklaşık 1 milyon elektrikli otomobil ve 250 bin adetlik şarj ağı öngörüyoruz” dedi.

BURSA TÜYAP FUAR ALANI NEREDE?

Bursa Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi şehir merkezine 15 dakika ve Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminaline 5 dakika mesafede bulunmaktadır.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.