Bursaspor'dan "kutlama yapılmayacak" uyarısı

Bursaspor'dan "kutlama yapılmayacak" uyarısı

Bugün sahasında Somaspor ile yapacağı maçın ardından şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Bursaspor Kulübü, taraftara “kutlama yapılmayacak, sahaya girmeyelim” uyarısında bulundu.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Bursaspor evinde Somaspor ile şampiyonluk maçına çıkıyor. Bursaspor maçı bugün saat 15.00’te başlayacak. 90 dakikanın sonunda şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan yeşil beyazlı kulüp taraftara “kutlama yapılmayacak, sahaya girmeyelim” uyarısında bulundu.

ENES ÇELİK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kulüp Başkanı Enes Çelik, Somaspor maçı sonrası büyük bir sevinç yaşayacaklarını ancak son günlerde meydana gelen üzücü olaylar nedeniyle herhangi bir kutlama yapmayacaklarını belirterek, taraftardan maç sonrası sahaya girmemelerini istedi.

Enes Çelik açıklamasında şunları kaydetti:

“Değerli Bursasporlular,

1- Bildiğiniz gibi sezonun sonuna gelmek üzereyiz. Bursa şehri olarak yöneticisinden taraftarına güzel bir kenetlenme ile başladığımız bu yolculuğun ikinci kısmı da tamamlanmak üzere. Tabii ki maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Eminim ki teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz bugüne kadar olduğu gibi yine aynı ciddiyetle sorumluluklarını ifa edip mutlu sona hep birlikte ulaşacağız.

2- Pazar günü saat 17.00 itibarı ile tüm taraftarlarımızla birlikte takımımızla güzel bir sevinç yaşayacak ancak maalesef son günlerde yaşadığımız bu çok üzücü olaylar neticesi sebebiyle herhangi bir kutlama yapmayacağız.

3- Kupayı inşallah önümüzdeki hafta pazar günü, Aliağa maçımızdan bir gün sonra sahamızda yine taraftarımızla beraber yapacağımız törenin ardından alacağız.

4- Soma maçı sonrasında sahaya girmememiz, çimlerin durumu açısından çok önemli. Bir ay maç yapmadığımız süre zarfında çimlerimiz ciddi manada toparlandı ve iyi seviyeye geldi. O yüzden sahaya girmek demek kulübümüze ek külfet yaratacaktır.

5- Bugün başlattığımız şampiyonluk primi seferberliği ile alakalı da şunu söylemek istiyorum: Öncelikle destek olan firma ve kişilere tekrardan teşekkür ediyorum. Şampiyonluk primi kulüplerde sözleşmede belirtilen bir yükümlülüktür. O yüzden kulübümüzden bu yükü almaları adına gelen destekler bizim için çok önemlidir.

6- Son olarak bugün kombine yenilemeleri için son tarih. Şu saat itibarı ile 18.000’i de geçtik. Geçen sene yenilemenin son gününde 7.000 civarı idi. Bu rakamlar gösteriyor ki taraftarımızın 40.000 kombineyi bitirecekleri açıktır. Ben kombinesini yenileyen ve 20 Nisan’dan sonra ikinci kombine döneminde kombineleri alacak olan taraftarlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Takımımızın kaliteli yerli iskeletini koruyarak size layık bir takım oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın...”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.