BÜYÜK ARMAĞAN

BÜYÜK ARMAĞAN

ATO Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminde bombaların hedefi olan Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne çeşitli model ve tiplerde 211 araç hibe etti. ATO Başkan Salih Bezci ise "Bir nebze olsun katkıda bulunmak bizim için bir onurdur" dedi.

EMNİYET'E İKİNCİ YARDIM

ATO, kanlı darbe girişiminin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğüne ikinci kez anlamlı bir destek sağladı.  ATO, darbe girişimi sırasında ağır gören Emniyet'e 15 milyon kaynak ayırmış tüm tadilat ve bakım işlemlerini üstlenmişti. Bunun ardından Ankara Emniyet'in verimli bir şekilde faaliyetlerini sürdürmesi için 10 adet midibüs, 20 adet minibüs, 2 adet kamyon, 1 adet panelvan, 58 adet otomobil, 120 adet kamyonet toplam ise 211 adet araç hibe edildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ SÖZÜ
Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ATO'nun yaptığı anlamlı yardım için teşekkürlerini sunarak, "Faaliyetlerimizi devam ettirme noktasında ATO bize büyük bir güç veren destekte bulundu. Araçların maddi desteğinden daha önde olan milletimizin bizim yanımızda yer almaları bizim için çok daha önemli. Bundan sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü üzerlerine düşen görevleri daha iyi daha layıkıyla yapacağı konusunda sizlere söz veriyorum"  dedi.

 
OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖdarbe girişimi sırasında, FETÖ mensubu askerlerin öncelikli hedefleri arasında yer alan ve ağır hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından ikinci kez anlamlı bir destek sağlandı.  ATO, darbe girişimi sırasında ağır gören Emniyet'e 15 milyon kaynak ayırmış tüm tadilat ve bakım işlemlerini üstlenmişti. Bunun ardından Ankara Emniyet'in verimli bir şekilde faaliyetlerini sürdürmesi için 211 araç dün AKM'de düzenlenen törenle hibe edildi. 
ANAHTAR TESLİMİ YAPILDI
Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan törene Ankara Vali Yardımcısı Kemal Karadağ, ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın yanı sıra pekçok emniyet mensubu katılım gösterdi. Devir teslim töreninde Ankara Emniyet bünyesinde kullanılmak üzere 10 adet midibüs, 20 adet minibüs, 2 adet kamyon, 1 adet panelvan, 58 adet otomobil, 120 adet kamyonet toplam ise 211 adet araç hibe edildi. Törende temsili olarak Salih Bezci tarafından, Ankara İl Emniyet Müdürüne araçların anahtarları verildi.
MESELE 79 MİLYONUN MESELESİDİR
Programda konuşma yapan ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür,  "Devletimiz 15 Temmuz gecesi çok alçak bir saldırıya maruz kaldı. Taşıdıkları üniformadan bihaber olan, onun sorumluluğuna sahip olmayan zorunlu iradesini teslim ettiği anlaşılan grubun doğrudan demokrasimizi, anayasal düzenimizi hedef almak suretiyle yıkmaya çalıştı. O gece milletimiz şanlı bir direniş gerçekleştirdi. Topyekun bir direniş sayesinde bu alçakça saldırı o gece püskürtüldü. O gece kahramanlık destanları yazıldı. O gece en büyük kahramanlıklarından biri de bu alanda gerçekleştirildi. O alçak saldırı kurumlarımızda tahribata yol açtı. Bu tahribatın biran önce giderilmesi, onarılması gerekmektedir. Mesele sadece hükümetin ve görevlilerin meselesi değil, topyekun 79 milyonun meselesidir. ATO olarak bu anlayış çerçevesi içinde o kahramanca verdiği mücadele mütevazi bir armağan sunmak için bu yardım kararını aldık. Bu onların verdiği mücadelenin karşılığı değil sadece küçücük bir jesttir" dedi.

DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMAK NAMUS MESELESİDİR

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ise "Milletçe maddi ve manevi olarak devletimizin yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Devletimize sahip çıkmak maddi ve manevi olarak devletimize sahip çıkmak bizim için bir onur, haysiyet hatta namus meselesidir. Bizi buraya getiren de konuya aynı şekilde bakışımızdır. Devletimizin güvenlik güçlerinin kesintisiz bir şekilde faaliyetini sürdürmesine bir nebze olsun katkıda bulunmak bizim için bir onurdur" diye konuştu.

EMNİYETE GÜÇLÜ BİR DESTEK

Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan da ATO'nun yaptığı anlamlı yardım için teşekkürlerini sunarak şunları söyledi: "Ülkemiz emsali görülmemiş bir ihanete ev sahipliği yaptı 15 Temmuz gecesi. O gece birtakım yasal değerlerimiz değil milletimizin istikbali ve vatanımızın bütünlüğü hedef alındı. O gece başarı için bir nebze katkıda bulunduysak kendimizi mutlu sayarız. Bunun gururunu yaşarız. Asıl başarı Türk milletini başarısıdır. O nedenle bu millete mensup olmaktan gurur duyuyorum. Faaliyetlerimizi devam ettirme noktasında ATO bize büyük bir güç veren destekte bulundu. Araçların maddi desteğinden daha önde olan milletimizin bizim yanımızda yer almaları bizim için çok daha önemli. Bu vesile ile bu destek bizim hizmetlerimize büyük bir güç desteği olarak yansıyacak. Görevlerimize daha olumlu yansıyacak. Bundan sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü üzerlerine düşen görevleri daha iyi daha layıkıyla yapacağı konusunda sizlere söz veriyorum."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.