Caddede çökme telaşlandırdı

Caddede çökme telaşlandırdı

Yukarı Öveçler Mahallesi'nde bulunan 1235. Cadde üzerinde bir rögar kapağının yanında oluşan 3 top genişliğindeki çökme, çevre sakinlerini endişelendirdi. Mahalleliler, büyük bir tehlike yaşanmaması için yetkililere çağrıda bulunuyor.

Çankaya Yukarı Öveçler Mahallesi'nde bulunan 1235. Cadde üzerindeki asfalt yolda bulunan bir rögar kapağının hemen yanında çökme meydana geldi. ÜÇ futbol topu genişliğinde oluşan çukur, mahalle sakinlerini endişelendirdi. Muhabirimiz, asfaltın çöktüğü noktaya giderek, tehlike oluşturabilecek yeri görüntüledi.

MAHALLELİ TEDİRGİN
Bölgede herhangi bir tehlike yaşanmaması için belediye yetkililerine çağrıda bulunan çevre sakinleri, "Nedenini bilmiyoruz ama burası günlerdir bu şekilde. Rögar kapağının yanında oluşan bu çukur nedeniyle biraz tedirginiz. Kim olmaz ki. Belki bu çukur büyüyüp rögara katılacak bilemeyiz yani. Onun için üzücü bir hadise yaşanmadan biran önce tedbir alınması gerekiyor" dedi. 

BAZI ARAÇLAR YANINA PARK EDİYOR!
Bir başka mahalle sakini ise "Bu yol yoğun bir şekilde kullanılıyor. Yaya olarak geçen az olsa da dünde yüzlerce araç geçiyor. Bazı korkusuz kişiler oradaki çukurun yanına araçları park edebiliyor. Yağmur ve kar suyuyla o çukur iyice büyüdü. Biran önce buranın onarılması gerekiyor. Allah korusun rögarda bir çökme olsa büyük bir facia olur" diye konuştu.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.