Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı büyük ilgi görüyor
Çamlıdere’nin gözbebeği Aluçdağı Milli Parkı bahar sezonuna hızlı başladı. Havaların ısınmasıyla park doğaseverlerin akınına uğruyor.
Ankara’nın çevre ilçelerinden Çamlıdere’nin gözbebeği Aluçdağı Milli Parkı bahar sezonuna hızlı başladı. Havaların ısınmasıyla Aluçdağı Milli Parkı doğaseverlerin adeta akınına uğruyor.
Bireysel ziyaretlerin yanı sıra değişik meslek gruplarından insanlar kafileler halinde parka gelerek, eşsiz doğanın tadını çıkarıyor.
KAFİLELER HALİNDE ZİYARET
Son olarak Ankara Birey Eğitim Kurumları’ndan çok sayıda kişi Aluçdağı’nı gezdi. Temiz havası, eşsiz doğası ve huzur veren atmosferiyle Aluçdağı; baharın en güzel renklerini misafirlerine sunarken, eğitimci ve öğrenciler doğayla iç içe keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdi.
MEMNUNİYET DUYDUK
Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, baharın tüm güzelliğiyle kendini hissettirdiği bugünlerde Aluçdağı’nın doğaseverleri ağırlamaya devam ettiğini belirterek, “Ankara Birey Eğitim Kurumları’nın tüm şubelerinden gelen kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimizi Aluçdağı Milli Parkımızda misafir etmekten büyük memnuniyet duyduk” dedi.
Ceylan “Temiz havası, eşsiz doğası ve huzur veren atmosferiyle Aluçdağı; baharın en güzel renklerini misafirlerine sunarken, gençlerimiz de doğayla iç içe keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdi. Çamlıdere’mizin doğal güzelliklerini tanıtmaya ve misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya devam edeceğiz” diye ekledi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.